Θεματα

Μπέργκερ αλά Γκρεκ

Αλλιώτικα burgers από τις Μαγικές Κατσαρόλες

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
76674-154377.jpg

Άραγε πώς θα έμοιαζε το burger αν είχε εφευρεθεί από Έλληνες; Στις Μαγικές Κατσαρόλες, έκοψαν από εδώ, έραψαν από εκεί, μαγείρεψαν το ένα και έψησαν το άλλο και έβγαλαν τη δική τους ελληνική εκδοχή burger.

Από 18 Σεπτεμβρίου λοιπόν, τα πέντε burger με την ελληνική καταγωγή (Naxos Burger, Pindos Burger, Creta Burger, Μακ(εδονία) Burger και Corfu Burger), κάνουν την εμφάνισή τους και περιμένουν τη γνώμη σου. Αντί για μπέικον έχουν απάκι καπνισμένο με φασκόμηλο, κερκυραϊκό νούμπουλο και καρδιτσιώτικη πανσέτα, πελτέ Σαντορίνης αντί για κέτσαπ, ενώ το τσένταρ δίνει τη θέση του στις νησιώτικες γραβιέρες. Συμπληρώνουν την απόλαυση με ελληνικά αλλαντικά, νεροκρέμμυδα Ζακύνθου, ντομάτες από τη Σκοτεινή και χίλια δυο ακόμη ελληνικά καλούδια. Σλουρπ!

Ζησιμοπούλου 47, Παλαιό Φάληρο, 210 9418821

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.