Θεματα

Μπέργκερ αλά Γκρεκ

Αλλιώτικα burgers από τις Μαγικές Κατσαρόλες

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
76674-154377.jpg

Άραγε πώς θα έμοιαζε το burger αν είχε εφευρεθεί από Έλληνες; Στις Μαγικές Κατσαρόλες, έκοψαν από εδώ, έραψαν από εκεί, μαγείρεψαν το ένα και έψησαν το άλλο και έβγαλαν τη δική τους ελληνική εκδοχή burger.

Από 18 Σεπτεμβρίου λοιπόν, τα πέντε burger με την ελληνική καταγωγή (Naxos Burger, Pindos Burger, Creta Burger, Μακ(εδονία) Burger και Corfu Burger), κάνουν την εμφάνισή τους και περιμένουν τη γνώμη σου. Αντί για μπέικον έχουν απάκι καπνισμένο με φασκόμηλο, κερκυραϊκό νούμπουλο και καρδιτσιώτικη πανσέτα, πελτέ Σαντορίνης αντί για κέτσαπ, ενώ το τσένταρ δίνει τη θέση του στις νησιώτικες γραβιέρες. Συμπληρώνουν την απόλαυση με ελληνικά αλλαντικά, νεροκρέμμυδα Ζακύνθου, ντομάτες από τη Σκοτεινή και χίλια δυο ακόμη ελληνικά καλούδια. Σλουρπ!

Ζησιμοπούλου 47, Παλαιό Φάληρο, 210 9418821

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.