29 αθηναϊκά στέκια για να ανακαλύψεις αυτό το καλοκαίρι

Era Nuts: hand picked - hand served

Ο Παράδεισος των ξηρών καρπών και της υγιεινής διατροφής

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Era Nuts θα βρείτε τα πάντα για έναν υγιεινό τρόπο ζωής

Στιλάτα, ιδιαίτερα και πάνω απ’ όλα healthy τα καταστήματα ERA, στα οποία ακόμα και ο πιο απαιτητικός υπέρμαχος του υγιεινού τρόπου ζωής θα βρει κάτι να τον μαγέψει! Η φιλοσοφία των ERA, άλλωστε, βασίζεται στο healthy way of living, έχοντας να προτείνουν εξαιρετικής ποιότητας κυρίως ελληνικά προϊόντα.

Εδώ θα βρείτε ξηρούς καρπούς, οσμωτικά αποξηραμένα φρούτα, βούτυρα ξηρών καρπών, cookies χωρίς ζάχαρη, μπάρες δημητριακών, σοκολάτες χωρίς ζάχαρη και πολλά ακόμα προϊόντα, ενώ υπάρχουν πολλές προτάσεις και για τους πιο παραδοσιακούς, όπως special snack, καραμελωμένους ξηρούς καρπούς, σοκολατάκια, κεράσματα κ.ά.

Οι άνθρωποι στα καταστήματα ERA δίνουν προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Έτσι, εκτός από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, στο επίκεντρο βρίσκονται και οι συσκευασίες, που σημαίνει ότι θα ανακαλύψετε υπέροχα κουτιά για να φτιάξετε το δώρο που σας αρέσει.

Μπορείτε να συνδυάσετε τους αλμυρούς ή γλυκούς πειρασμούς επιλέγοντας κάποιο από τα κρασιά ή τα αποστάγματα που διαθέτουν στην πλούσια σε ξεχωριστές συλλογές κάβα τους. Να σας προτείνουμε το πρόσφατα βραβευμένο κρασί ΕRA (λευκό, κόκκινο, ροζέ) για την ετικέτα του στα Packaging German Awards 2019, έχοντας αποσπάσει το βραβείο Excellent Communications Design.

Extra tip: Μη χάσετε να απολαύσετε take away κάποια από τις εξαιρετικές ποικιλίες καφέ και τσαγιών!  

Ν. Ψυχικό: Ομήρου 2, 2114076506
Κολωνάκι: Πατρ. Ιωακείμ 1, 2114112832  
Αγ. Παρασκευή: Αγ. Ιωάννου 8, 2106392846
Χαλάνδρι: Παπανικολή 44, 2130001655

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου