Θεματα

Η Madame Fraise, τα Frozen Desserts και τα επικά παγωτά που θα φας στο Release Athens

Παγωμένες λιχουδιές σε τέσσερις λαχταριστές γεύσεις

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
shoot_-3932.jpg

Τα συγκλονιστικά Frozen Desserts της Madame Fraise είναι ό,τι ζητάς το καλοκαίρι

Κάθε παθιασμένος γλυκατζής σε αυτή την πόλη ξέρει πια πως όταν εμφανίζεται αυτή η άτιμη η λαχτάρα για γλυκάκι (-α), το Madame Fraise είναι το spot που θα ικανοποιήσει τις ζαχαρένιες επιθυμίες του. Το πρώτο ghost ζαχαροπλαστείο της Αθήνας προσγειώθηκε στην πόλη λίγο πριν τα Χριστούγεννα και μας έκανε να παραμιλάμε για το τριανταφυλλένιο του cheesecake κι εκείνο το ακαταμάχητο, αφράτο σαν σύννεφο panettone του.

Από τότε μέχρι σήμερα η Madame Fraise κατεβάζει συνεχώς καινούργιες ιδέες και δεν μας αφήνει να αγιάσουμε… Τελευταία της δημιουργία τα Frozen Desserts που έκαναν την εμφάνισή τους με τον ερχομό του καλοκαιριού και που προσωπικά εύχομαι να είναι εδώ όλο τον χρόνο. Πρόκειται για λαχταριστά βαζάκια που κλείνουν μέσα τους το παγωτό όπως το ονειρεύεται κάθε λιχούδης: γενναιόδωρα πλούσιο, με μικρές εκπλήξεις σε κάθε κουταλιά (γράφω και αναστενάζω).

Τα συγκλονιστικά Frozen Desserts της Madame Fraise
Frozen Exotic Mousse

Τα Frozen Desserts κυκλοφορούν ήδη σε τέσσερις γεύσεις, ενώ σύντομα αναμένονται και μερικές ακόμα. Προς το παρόν θα δοκιμάσεις τη Frozen Gianduja Caramel με parfait Gianduja με καραμελωμένα φουντούκια, dacquoise σοκολάτας και σος καραμέλας, τη Frozen Pavlova, μια παγωμένη mousse από φρέσκα βατόμουρα, τραγανές μαρέγκες με ινδοκάρυδο και σος βατόμουρο, τη Frozen Exotic Mousse με εξωτικά φρούτα, σος μάνγκο και cake λεμονιού και ο-πω-σδή-πο-τε το Frozen Pistachio, ένα συγκλονιστικό parfait με φιστίκι Αιγίνης, τραγανό feuillete φιστικιού και πραλίνα φιστίκι, που είναι από τα ωραιότερα φιστικοπαγωτά του κόσμου τούτου!

Frozen Pistachio
Frozen Pistachio

Όλα τα παραπάνω τα παραγγέλνεις μέσω της Wolt ή τα παραλαμβάνεις απευθείας από το εργαστήριο της Madame Fraise (Υμηττού 225). Αν τώρα, η λιγούρα σε πιάσει καταμεσής μιας συναυλίας του Release Athens, μάθε ότι η Madame Fraise την έχει υπολογίσει και αυτή, και έχει ήδη στήσει το δικό της περίπτερο στην Πλατεία Νερού. Εδώ, θα βρεις λαχταριστό παγωτό κατευθείαν από το εργαστήριο της Madame Fraise σε έξι γεύσεις: σοκολάτα, φιστίκι, sorbet φράουλας (χωρίς ζάχαρη), sorbet ανανά-καρύδα, μασκαρπόνε με σύκο και αλατισμένη καραμέλα. Κι αν κάποιο από τα παραπάνω παγωτά το σκέφτεσαι και μετά τη συναυλία (φιστίκι για εσένα λέω…), να ξέρεις ότι θα το βρεις και στο κατάστημα του Παγκρατίου σε συσκευασία των 500γρ. γιατί τα καλοκαίρια το παγωτό ποτέ δεν φτάνει…

Το περίπτερο της Madame Fraise στο Release Athens
Το περίπτερο της Madame Fraise στο Release Athens

Madam Fraise: Υμηττού 225, Παγκράτι, 211 4186086, Fb: @madamefraise.athens, Instagram: @madamefraise_

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.