12 στέκια με το γλυκό και το παγωτό που μας αξίζουν

Αργυρώ Gelateria: Αυθεντικό ιταλικό gelato στο Μικρολίμανο

Xειροποίητο παγωτό από 100% φρέσκο γάλα!

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kell0015.jpg
kell0111.jpg
kell0043.jpg
kell0060.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αν βρεθείς στον Πειραιά, ένα παγωτάκι από την Αργυρώ Gelateria σχεδόν επιβάλλεται!

Κατηφορίζοντας προς τα νότια, στο Μικρολίμανο, το στολίδι του Πειραιά, μια στάση για παγωτό στην Αργυρώ Gelateria είναι το απόλυτο must! Γιατί, τι μπορεί να σε κάνει περισσότερο ευτυχισμένο από ένα φρέσκο gelato σε συνδυασμό με μια βόλτα με την πιο ωραία θέα; Στα δύο ανοιχτού τύπου εργαστήρια στο Μικρολίμανο και στο Πασαλιμάνι παράγεται με μεράκι και αγάπη χειροποίητο παγωτό από 100% φρέσκο γάλα. Θα το απολαύσεις στον μοντέρνο τους χώρο με το ευγενικό σέρβις στα κατάστημα στο Πασαλιμάνι, ή εναλλακτικά στο χέρι ή στα σκαλάκια στο κατάστημα του Μικρολίμανου. Μπορείς να δοκιμάσεις σε χωνάκι, κυπελλάκι και βάφλα (αλλά και σε pancakes, μπουκίτσες ή συνοδευτικό σε γλυκό) όλες τις κλασσικές γεύσεις όπως φιστίκι, φουντούκι, βανίλια Μαδαγασκάρης, παρφέ σορμπέ, αλλά και Lila Pause, Ferrerο ή λευκή bueno καθώς και γεύσεις που απευθύνονται σε βίγκαν. Και οι επιλογές δεν τελειώνουν εδώ. Χειροποίητα γλυκά όπως red velvet, μιλφέιγ και προφιτερόλ, καθώς και «παλιακά» γλυκά που συνήθιζαν να τρώνε στα ζαχαροπλαστεία τις Κυριακές, όπως το υπέροχο παγωτό Σικάγο και το μπανάνα σπλιτ. Το πιο χαρακτηριστικό γλυκό για το οποίο ξεχωρίζει η Αργυρώ Gelateria είναι η χειροποίητη κρέπα μέσα σε χωνάκι με παγωτό, που γίνεται ανάρπαστη.

Αργυρώ Gelateria, 2104111212 • Πασαλιμάνι, Αγγέλου Μεταξά 7-9 & Μικρολίμανο στα σκαλάκια, Επιδαύρου 13

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου