32 hot αθηναϊκά εστιατόρια για ένα αξέχαστο καλοκαίρι

Dopios, ραντεβού για κέφια και γκουρμέ μεζέδες στο κέντρο της πόλης

Με μότο το «Local cuisine with a twist» και εφόδιο τα τοπικά προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Dopios: H φιλοσοφία της παρέας και των μεζέδων αποκτά γκουρμέ προσέγγιση.

Αν θέλεις να ζήσεις μια διαφορετική γαστρονομική εμπειρία αλλά και να νιώσεις… ντόπιος στην πόλη σου ένας είναι ο προορισμός. Το σύγχρονο ελληνικό μεζεδοπωλείο Dopios στην καρδιά της Αθήνας, με το γραφικό σκηνικό που δεν πιστεύεις ότι βρίσκεται μέσα στο κέντρο της πόλης: Τραπεζάκια στο πλακόστρωτο, δροσερή σκιά από τα τεράστια πλατάνια και στο φόντο ο γραφικός ναός των Αγίων Θεοδώρων να στέκει αγέρωχος από τον 11ο αιώνα. Εδώ δίνουν το ραντεβού τους οι Αθηναίοι αλλά και πολλοί τουρίστες για να απολαύσουν τους δημιουργικούς, λαχταριστούς μεζέδες του αγαπημένου και βραβευμένου σεφ Χριστόφορου Πέσκια. Με μότο το «Local cuisine with a twist» και εφόδιο τα τοπικά προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα, η φιλοσοφία της παρέας και των μεζέδων αποκτά γκουρμέ προσέγγιση και κάθε πιάτο σε ταξιδεύει με τους συνδυασμούς των γεύσεών του. Θα δοκιμάσεις γαριδάκια popcorn με σκορδαλιά μαύρου σκόρδου και umeboshi (ιαπωνικά δαμάσκηνα), χταπόδι με φάβα «Πεσκέικη» του Αρβανίτη αλλά και τη Γιαπωνέζα gyoza με μοσχάρι στιφάδο. Αυτά και άλλα πολλά ωραία θα απολαύσεις τσουγκρίζοντας με την παρέα σου ένα ποτήρι (ή και πολλά) από την πλούσια λίστα ελληνικών κρασιών και αποσταγμάτων από όλη την Ελλάδα. 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ