Θεματα

Στον κήπο του Fuga είναι ακόμα καλοκαίρι

Πρασινάδες, φαγητό και ωραία κοκτέιλ

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
75454-152210.jpg

Τι και αν ο Σεπτέμβρης έφερε μαζί του την πρώτη ψιχάλα; Στον κήπο του Fuga, το καλοκαίρι είναι μακρύ και οι νύχτες μεθυστικά όμορφες. Συνωμοτούν για αυτό τα γνωστά, «ανήσυχα» κοκτέιλ του Γιάννη Κοροβέση και τα ανατρεπτικά πιάτα του Θάνου Κουλτούκη.

Δοκίμασε κοκτέιλ σε πρωτότυπους συνδυασμούς, όπως μπανάνα με βραζιλιάνικο ρούμι, βότκα με αφροξυλιά, παπάγια με κόλιαντρο και τεκίλα με χαμομήλι και πιάτα όπως το Fuga Burger, τους αλμυρούς λουκουμάδες με αλλαντικά και το (καινούργιο) κοκοράκι μαριναρισμένο σε μουστάρδα με καρότο και κύμινο. Για γλυκάκι, έχει κάνει την εμφάνισή της η μπάρα σοκολάτας με ξηρούς καρπούς και βατόμουρα.

n

Μια καλή πρόταση για κοκτέιλ, καλό φαγητό και τα όμορφα δειλινά του Σεπτεμβρίου.

Κόκκαλη 1, Μέγαρο Μουσικής, 210 7242979

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.