Στο καφέ-ζαχαροπλαστείο Bakas Patisserie στη Νέα Πεντέλη για πασχαλινά γλυκά και όχι μόνο
Οικογενειακό ζαχαροπλαστείο που γράφει την πρώτη σελίδα της ιστορίας του το 1979 στο Χαλάνδρι και από το 1992 βρίσκεται στη Νέα Πεντέλη. Τα ηνία σήμερα έχει αναλάβει η δεύτερη γενιά της οικογένειας και στο καφέ-ζαχαροπλαστείο Bakas Patisserie θα βρείτε όλα τα καλά του κόσμου! Πρώτα απ’ όλα να σας πούμε ότι ο χώρος του και μόνο αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να το επισκεφθείτε με τους φίλους ή την οικογένειά σας και να απολαύσετε όλα τα ωραία και νόστιμα που προσφέρει στο μεγάλο, καταπράσινο κήπο του.
Οτιδήποτε θα βρείτε στο Bakas Patisserie είναι χειροποίητο, φτιάχνεται εδώ στο εργαστήριό του από τους ανθρώπους του. Και θα βρείτε, όπως είπαμε, πολλά! Τώρα τις ημέρες του Πάσχα την τιμητική τους έχουν βέβαια τα πολίτικα τσουρέκια, τα γεμιστά τσουρέκια με πραλίνα σοκολάτα ή με μπουένο, τα σμυρναίικα κουλούρια, ενώ οι μικρότεροι θα ξετρελαθούν με τα σοκολατένια ζωάκια αλλά και με τα σοκολατένια αυγά καρτούν!
Δίπλα σε όλα αυτά και ό,τι άλλο ονειρεύτηκε ο κάθε γλυκατζής και αναζητά από ένα φημισμένο ζαχαροπλαστείο: φοβερές πάστες, μεταξύ αυτών και την κλασική σεράνο, καταπληκτικές τούρτες, ανεπανάληπτα σιροπιαστά, μιλφέιγ, τρούφες, εκλεράκια, σοκολατάκια και ο κατάλογος είναι τόσο μακρύς που μπορεί να γεμίσει κάθε γλυκό μας όνειρο. Να το επισκεφθείτε οπωσδήποτε!
Αγίας Σκέπης 3, Νέα Πεντέλη, 2108033160, Fb: Bakas Patisserie, Instagram: @bakaspatisserie
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.