Θεματα

Bakas Patisserie: Το πιο γλυκό μας όνειρο!

Οικογενειακό ζαχαροπλαστείο από το 1979

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 824
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
image3.jpg

Στο καφέ-ζαχαροπλαστείο Bakas Patisserie στη Νέα Πεντέλη για πασχαλινά γλυκά και όχι μόνο

Οικογενειακό ζαχαροπλαστείο που γράφει την πρώτη σελίδα της ιστορίας του το 1979 στο Χαλάνδρι και από το 1992 βρίσκεται στη Νέα Πεντέλη. Τα ηνία σήμερα έχει αναλάβει η δεύτερη γενιά της οικογένειας και στο καφέ-ζαχαροπλαστείο Bakas Patisserie θα βρείτε όλα τα καλά του κόσμου! Πρώτα απ’ όλα να σας πούμε ότι ο χώρος του και μόνο αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να το επισκεφθείτε με τους φίλους ή την οικογένειά σας και να απολαύσετε όλα τα ωραία και νόστιμα που προσφέρει στο μεγάλο, καταπράσινο κήπο του.

6g3a8141.jpg

Οτιδήποτε θα βρείτε στο Bakas Patisserie είναι χειροποίητο, φτιάχνεται εδώ στο εργαστήριό του από τους ανθρώπους του. Και θα βρείτε, όπως είπαμε, πολλά! Τώρα τις ημέρες του Πάσχα την τιμητική τους έχουν βέβαια τα πολίτικα τσουρέκια, τα γεμιστά τσουρέκια με πραλίνα σοκολάτα ή με μπουένο, τα σμυρναίικα κουλούρια, ενώ οι μικρότεροι θα ξετρελαθούν με τα σοκολατένια ζωάκια αλλά και με τα σοκολατένια αυγά καρτούν!

6g3a8150.jpg

Δίπλα σε όλα αυτά και ό,τι άλλο ονειρεύτηκε ο κάθε γλυκατζής και αναζητά από ένα φημισμένο ζαχαροπλαστείο: φοβερές πάστες, μεταξύ αυτών και την κλασική σεράνο, καταπληκτικές τούρτες, ανεπανάληπτα σιροπιαστά, μιλφέιγ, τρούφες, εκλεράκια, σοκολατάκια και ο κατάλογος είναι τόσο μακρύς που μπορεί να γεμίσει κάθε γλυκό μας όνειρο. Να το επισκεφθείτε οπωσδήποτε!

6g3a8127.jpg

Αγίας Σκέπης 3, Νέα Πεντέλη, 2108033160, Fb: Bakas Patisserie, Instagram: @bakaspatisserie

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.