Μια νόστιμη περίοδος ανοίγεται μπροστά μας! Είναι η Σαρακοστή που μας δίνει μια αφορμή να αποφύγουμε το κρέας και να βάλουμε στην καθημερινότητά μας τα λαχανικά, τα όσπρια και τα λαχταριστά θαλασσινά. Ο καιρός ανοίγει, βάζοντας και αυτός το χεράκι του για να βρεθούμε στα καλά ψαροεστιατόρια της πόλης που στις κουζίνες τους φτιάχνουν όλες τις παραπάνω νοστιμιές με μεγάλη μαεστρία. Εδώ να πούμε ότι ψάρι τη Σαρακοστή δεν τρώμε, αλλά άμα βγεις για ζουμερές γαρίδες, χταποδάκι στα κάρβουνα και τηγανητό καλαμαράκι, πολύ πιθανό να σου ανοίξει η όρεξη και για φρέσκο ψαράκι…
Το ξέρουμε, το ίδιο κι εμείς παθαίνουμε, οπότε κάνοντας τα στραβά μάτια σού παρουσιάζουμε τα στέκια που φημίζονται για τα θαλασσινά τους. Ανάμεσά τους κι εκείνα που είναι ξακουστά για το φοβερό τους sushi, μια που άμα είναι να υποκύψεις σε νόστιμες αμαρτίες, κάν’ το τουλάχιστον σωστά και με όλους τους τρόπους…
Δειτε περισσοτερα
Επτά χρόνια χωρίς τον Τζίμη Πανούση: Η ATHENS VOICE τον θυμάται όπως τον έζησε, μέσα από 18 συνεντεύξεις και κείμενα
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Θυμόμαστε τα κείμενα και τα σκίτσα που είχαν δημοσιευτεί τότε στην Athens Voice
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Βόλτες για ψώνια και μετά ραντεβού με τους φίλους