Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο στο The Athenian Callirhoe
Μια αξέχαστη βραδιά για εσένα και το ταίρι σου
Άγιος Βαλεντίνος: μια μοναδική βραδιά σε περιμένει στο The Athenian Callirhoe
Η καλύτερη αφορμή να γιορτάσετε με το ταίρι σας, με θέα την Ακρόπολη πλησιάζει… Ξεφύγετε από τη ρουτίνα και ζήστε έναν Άγιο Βαλεντίνο μοναδικό! Ο έρωτας βρήκε στέγη και φέτος στο The Athenian Callirhoe, που έχει ετοιμάσει μια δελεαστική προσφορά που ξεχωρίζει για την εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Το καταξιωμένο εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας του 8ου ορόφου του ξενοδοχείου, που έχει στο τιμόνι του τον executive chef Σπύρο Μάλλιο, θα ετοιμάσει αποκλειστικά για τη βραδιά των ερωτευμένων ένα μενού 5 πιάτων.
Από την ολοκληρωμένη πρόταση του ξενοδοχείου δεν θα μπορούσε να λείπει και η μουσική. Στο πιάνο ο Γιώργος Σταθάκης συνοδεύει τη Λέλα Παπαγεωργίου στο τραγούδι. Η εξαιρετική γαστριμαργική διαδρομή με ποιότητα υπηρεσιών πέντε αστέρων, έχει λάβει υπόψιν της βεβαίως, όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για να απολαύσετε ξέγνοιαστα τη βραδιά σας.
Η επίσκεψη σας μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί με διαμονή σε ένα από τα deluxe δωμάτια και να συνοδευτεί με room breakfast, ώστε να γίνει η εμπειρία σας ακόμα πιο αξέχαστη. Το πλήρες menu της βραδιάς, μπορείτε να το δείτε στο site του The Athenian Callirhoe (www.tac.gr) καθώς επίσης και στα social media του ξενοδοχείου.
Γιορτάστε την ημέρα του έρωτα με τον πιο μοναδικό τρόπο!
Καλλιρρόης 32, Αθήνα, τηλέφωνο κρατήσεων: 2109215353, FB: @The.Athenian.Callirhoe.Exclusive.Hotel, insta: @theatheniancallirhoe
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα βιβλίο μαγειρικής με ιστορία, γεμάτο συνταγές της δικής μου ιστορίας
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.