- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Medusa Grill House, για κρέας «λουκούμι» στο Κολωνάκι
Kαταπληκτικό αρνάκι, ξεροψημένη γουρουνοπούλα και (χωρίς καμία υπερβολή) το καλύτερο κοκορέτσι σε ολόκληρη την Αθήνα
Το Medusa Grill House που άνοιξε πριν από λίγους μήνες στην οδό Σίνα –αλλά έχει μεγάλη ιστορία στον Πειραιά– είναι ο άρχων του κρέατος.
Η λέξη «Μέδουσα» προέρχεται από το αρχαίο ρήμα «μέδω» που πάει να πει «κυβερνώ». Και πραγματικά, το ψητοπωλείο αυτό που άνοιξε πριν από λίγους μήνες στην οδό Σίνα –αλλά έχει μεγάλη ιστορία στον Πειραιά– είναι ο άρχων του κρέατος! Η μεγάλη πρωτοπορία της Μέδουσας είναι το «Βαγόνι», ένα ειδικά σχεδιασμένο μηχάνημα που ψήνει το κρέας με τρεις διαφορετικούς τρόπους με αποτέλεσμα να βγαίνει καλοψημένο, αλλά συγχρόνως να παραμένει τρυφερό και ιδιαίτερα ζουμερό. Έτσι θα δοκιμάσετε ένα καταπληκτικό αρνάκι, ξεροψημένη γουρουνοπούλα και (χωρίς καμία υπερβολή) το καλύτερο κοκορέτσι σε ολόκληρη την Αθήνα! Η μεγάλη σπεσιαλιτέ είναι βέβαια το κλέφτικο, χοιρινό που γεμίζεται με γραβιέρα Αμφιλοχίας ή Κρήτης και πιπεριές, τυλίγεται με αρνίσια μπόλια και ψήνεται στη σούβλα, αλλά και το ξεκοκαλισμένο ολόκληρο κοτόπουλο σούβλας που είναι σκέτο… λουκούμι! Δίπλα σε αυτά θα βρείτε και όλες τις κλασικές λιχουδιές ενός ψητοπωλείου (φοβερά καλαμάκια, γύρος και κρεατικά σχάρας) πάντα φτιαγμένα με κρεατικά εκλεκτής ποιότητας. Επίσης, καθημερινά υπάρχουν σούπες (όπως μοσχαρόσουπα, κοτόσουπα, αλλά και μαγειρίτσα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου), ενώ σύντομα θα κάνουν την εμφάνισή τους και τα μαγειρευτά της ελληνικής κουζίνας που όλοι αγαπάμε.