Θεματα

Ένα Πρόβατο βελάζει στα Μελίσσια

... Και είναι Μαύρο!

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
74239-149881.jpg

Κάνει θραύση από την πρώτη μέρα που άνοιξε (πριν δυο χρόνια ακριβώς), και έχει φανατικό κοινό που συρρέει στα τραπέζια του από κάθε άκρη της Αθήνας. Οπότε, χαρά μεγάλη για τους βόρειους μια κα το σουπερ επιτυχημένο εστιατόριο Μαύρο Πρόβατο του Παγκρατίου πρόκειται πολύ σύντομα να αποκτήσει αδελφάκι. Ο καινούργιος χώρος βρίσκεται στα Μελίσσια (Σωκράτους και Ζαΐμη 2), και ετοιμάζεται πυρετωδώς ώστε να είναι έτοιμο μερχί τα μέσα Σεπτέμβρη. Η ιδιοκτήτρια Ευδοξία Πάντου και ο συνεργάτης της Νίκος Κρασσάς ανέθεσαν την διακόσμηση στην Λιάν Βερμεέρ (που είχε φτιάξει και το πολύ επιτυχημένο ντεκόρ του πρώτου Προβάτου), η δε κουζίνα θα είναι η ίδια ακριβώς με αυτήν στο Παγκράτι. Το ευχάριστο για τους βόρειους είναι ότι το καινούργιο διαθέτει πολύ μεγάλο χώρο μέσα καθώς και μια μεγάλη δροσερή πρασιά έξω για τους καλοκαιρινούς μήνες. Αναμένουμε...

Πρώτες εικόνες από το υπό κατασκευή Μαύρο Πρόβατο Νο2  

n

 n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.