Θεματα

2021 Athens Taste Choice

Η ATHENS VOICE ψήφισε όσα της άνοιξαν την όρεξη τη χρονιά που πέρασε

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 810
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Όσκαρ του 2021: Η ATHENS VOICE βραβεύει τα εστιατόρια που ξεχώρισαν αυτή τη χρονιά

Τα Όσκαρ του 2021: Η ATHENS VOICE βραβεύει τα εστιατόρια που ξεχώρισαν αυτή τη χρονιά

Μια χρονιά με πολλές δυσκολίες που όμως καθόλου δεν πτόησαν την αθηναϊκή εστιατορική σκηνή. Γι’ αυτό βραβεύουμε και φέτος, όπως και το 2020, τα καλύτερα και τους καλύτερους και υψώνουμε το ποτήρι στις όμορφες στιγμές που θα έρθουν με την καινούργια χρονιά.

 

GASTRO TAVERN

Τραβόλτα
Τραβόλτα
Τραβόλτα

Dopios
Φίτα
Base Grill
Μαύρο Πρόβατο
Τζουτζούκα
Χρύσα Χρύσα
Μάνη Μάνη
Άμα Λάχει
Τα Καραμανλίδικα του Φάνη


ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ

Kobra

Kobra
Kobra

C.T.C.
Ράτκα
Σπονδή
Vezene
Herve’ Restaurant
GB Roof Garden
Zurbaran
Le Pavillon
Athenee


ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Aleria
Aleria
Aleria

Varoulko Seaside
Botrini’s
Cookoovaya
Artisanal
Delta
Βασίλαινας
Kuzina
Άνετον
Omikron Meze


ASIAN ETHNIC

Sushimou

Sushimou
Sushimou

Nolan
Hanoi
Matsuhisa
Dos Hermanos
Tuk Tuk
Mehxa
Madame Phu Man Chu
Rouan Thai
The Sushi Bar


BAR RESTO

The Clumsies

The Clumsies
The Clumsies

Balthazar
Rock n Roll
Noel
Εφημερίδα ATH
42 Barstronomy
Zebra
TGI Fridays
Pere Ubu
Tiki Bar


WINE BAR RESTO

Paleo

paleo_2.jpg

Oinoscent
By the Glass
Heteroclito
Warehouse
Τανίνη αγάπη μου
Materia Prima
Drupes & Drips
Manuka
Karolos Wine Bar


PASTRY SHOPS

Sweet Alchemy

Sweet Alchemy

Ourse
Overoll
In Love again
Σουίτ by Babis Zidilis
I Cake you
Choureal
Α λα Γκρεκ
Zuccherino
Kookoovaya


STREET FOOD

Hoocut

Hoocut
Hoocut

Πρίγκιπας
Juicy Grill
Feyrouz
Po’ Boys
Cookoomela
Toltecas
Κτιστάκης
Poke
Talking Breads


ΣΕΦ

Αλέξανδρος Τσιοτίνης (CTC)

Αλέξανδρος Τσιοτίνης
Αλέξανδρος Τσιοτίνης

Άνταμ Κοντοβάς (Kobra)
Γκίκας Ξενάκης (Aleria)
Αθηναγόρας Κωστάκος (Loco)
Χριστόφορος Πέσκιας (Balthazar, Dopios)
Άρης Βεζενές (Vezene, Birdman)
Θάνος Φέσκος (Delta)
Γιώργος Παπαζαχαρίας (Delta)
Νίκος Θωμάς (Simul)
Μανώλης Παπουτσάκης (Χαρούπι, Δέκα Τραπέζια)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.