- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
La Suite Rooftop: Bistronomy εμπειρία με άρωμα Παρισιού
Kλασσικά πιάτα γαλλικού μπιστρό ελληνικές γεύσεις στο St. George Lycabettus.
La Suite Lounge: Το νέο ελληνογαλλικό μενού «Paris - Athènes» είναι μια συνεργασία του γάλλου σεφ Geoffrey Rembert μαζί με τον executive chef Βασίλη Μήλιο.
Ο γάλλος σεφ Geoffrey Rembert, που έχει βραβευθεί με αστέρι Michelin, βρίσκεται στην Αθήνα για να συνεργαστεί με το εστιατόριο La Suite Lounge του ξενοδοχείου St. George Lycabettus, που μάλιστα διακρίθηκε ως «Καλύτερη θέα στην Ευρώπη» και «Best Greek Heritage City Hotel».
Μαζί με τον executive chef, Βασίλη Μήλιο και την ομάδα του δημιούργησαν ένα ελληνογαλλικό μενού «Paris – Athènes».
Ακολουθώντας την νέα τάση Bistronomy (Bistro + Gastronomy) στο μενού θα απολαύσετε κλασσικά πιάτα γαλλικού μπιστρό αλλά και χτένια St.Jacques με χαβιάρι Hadid, ψητό camembert με κρούστα από φουντούκι καθώς και ελληνικές γεύσεις όπως κριθαρότο με γαρίδες, ψητή ντομάτα και βασιλικό, φαγγρί με καπνιστή μελιτζάνα και κρέμα κακαβιάς τα οποία συνοδεύονται από εξαιρετικά ελληνικά και γαλλικά κρασιά.
Το a la carte μενού «Paris – Athènes» και το μενού Degustation θα σερβίρεται καθημερινά στο La Suite Rooftop ενώ υπάρχει και η επιλογή champagne pairing με Moët & Chandon.
Ο ανανεωμένος χώρος με τη μοναδική, πανοραμική θέα εντυπωσιάζει με τις emerald green high five dining chairs, το art de la table από τη ThemisZ ‘Maze Collection’ και τα pop art βάζα της σειράς ‘Illusions’.
Το La Suite Rooftop Restaurant είναι ανοιχτό καθημερινά από το μεσημέρι και για Brunch τις Κυριακές.
Για κρατήσεις: 2107416191
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι τάσεις, τα trends και το κόστος της αγαπημένης μας συνήθειας
Είναι γλυκιά, είναι διαχρονική, είναι νησιώτισσα, είναι η μαστίχα Χίου. Ας μαγειρέψουμε με πρωταγωνίστρια αυτή και ας την αφήσουμε να μας ταξιδέψει στο Βόρειο Αιγαίο.
Μέσω του βασιλιά Καρόλου του 12ου της Σουηδίας που έζησε εκεί εξόριστος!
Η ευεργετική δράση του μοναδικού αυτού υλικού τεκμηριώνεται επιστημονικά
«Από το θρυλικό υποβρύχιο μέχρι την πασίγνωστη ελληνική τσίχλα του 1970, η μαστίχα Χίου μαζί με το ελαιόλαδο είναι το νούμερο ένα προϊόν της ελληνικής γη »
Το πολύτιμο δάκρυ του μαστιχόνδενδρου από την αρχαιότητα έως σήμερα χρησιμοποιείται ως τρόφιμο και ως θεραπευτικό υλικό
Το τέλος των διακοπών είναι σαν το hangover. Θέλει αντίδοτο για να έρθεις στα ίσα σου. Συντονίσου αθηναϊκά!
Κάποιες από τις πιο νόστιμες μπουγάτσες που δοκίμασες ποτέ θα τις βρεις εδώ
Εδώ θα βρεις μοναδικές επιλογές που θα αναβαθμίσουν την καθημερινή σου απόλαυση
Ένα brand που δημιουργήθηκε από την ανάγκη της αγοράς για υψηλού επιπέδου organic καφέδων
Ξυπνά γλυκά τις αισθήσεις με τις απίστευτες δημιουργίες του
Έλα για τον καφέ, μείνε για την ενέργεια, γίνε μέρος αυτής της μοναδικής κοινότητας!
Δεν είναι απλώς ένα ακόμη διαδικτυακό μαγαζί από όπου μπορείς να προμηθευτείς εκλεκτό καφέ για το σπίτι. Έχει ολόκληρη φιλοσοφία από πίσω
Τι καλύτερο από το να έχετε τον αγαπημένο σας καφέ πάντα στη διάθεσή σας, χωρίς να χρειάζεται να φύγετε από το σπίτι;
20-22 Σεπτεμβρίου και 27-29 Σεπτεμβρίου τρώμε burgers στο Αμαξοστάσιο στο Γκάζι
Εστιατόρια, μοντέρνες ταβέρνες και wine bars για τη σεζόν που ξεκινάει ορεξάτη
Που δεν είναι πλατεία, αλλά ένα στέκι-κολιέ με πέντε μόνο στέκια που δεν αδειάζουν καμιά ώρα της ημέρας
Μάλλον τη θέση της γιαγιάς στην κουζίνα πήρε φέτος ο νεαρός εγγονός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.