- CITY GUIDE
- PODCAST
-
27°
Η «Dia de Los Muertos» έρχεται στο Dos Hermanos
Την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου γιορτάζουμε την Ημέρα των Νεκρών στο αγαπημένο μεξικάνικο της πόλης
![114824-667199.jpg 114824-667199.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/contributor/114824-667199.jpg)
![thumbnail_img_5873.jpg thumbnail_img_5873.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2021/11/01/thumbnail_img_5873.jpg)
Κερδίστε φαγητό και cocktails για 4 άτομα στο φοβερό Dia de Los Muertos Party του Dos Hermanos
Η “Dia de Los Muertos” ή αλλιώς η «Μέρα των Νεκρών» είναι η σημαντικότερη γιορτή της Μεξικάνικης κουλτούρας και έχει κηρυχτεί ως «Πολιτιστική Κληρονομιά της Ανθρωπότητας» από την UNESCO. Κάθε χρόνο αυτή τη μέρα οι άνθρωποι βάφονται σκελετοί και ενώνονται σε μια χορευτική πομπή ενώ χιλιάδες κεράκια φωτίζουν τον δρόμο των νεκρών. Γιατί η παράδοση λέει ότι για μία και μόνο μέρα μπορούν να περάσουν στον κόσμο των ζωντανών και να ξανασυναντήσουν τους αγαπημένους τους. Πρόκειται για μια πραγματικά εξωπραγματική, συγκλονιστική γιορτή, αλλά για να τη ζήσεις δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις έως την άλλη άκρη του κόσμου...
![dos_hermanos_los_muertos_party1.jpg dos_hermanos_los_muertos_party1.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/dos_hermanos_los_muertos_party1.jpg)
![geo_5079.jpg geo_5079.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/geo_5079.jpg)
Το Dos Hermanos, το πρώτο μεξικάνικο εστιατόριο της Αθήνας, γιορτάζει την Dia de Los Muertos με ένα μεγάλο θεματικό party. Το βράδυ της Πέμπτης 4 Νοεμβρίου η φιλόξενη σάλα του Dos Hermanos γεμίζει με επαγγελματίες χορευτές ντυμένους με παραδοσιακές μεξικάνικες στολές, οι οποίοι και θα σας δείξουν τα βήματα της salsa. Οπότε δεν θα έχετε καμία δικαιολογία για να μην χορέψετε στον ρυθμό της Live Latin μουσικής! Την ίδια στιγμή make up artists θα πραγματοποιούν Face Painting σε όποιον θελήσει να μπει για τα καλά στο κλίμα της Ημέρας των Νεκρών, ενώ το bar θα σερβίρει τα special of the day cocktails που έχει ετοιμάσει αποκλειστικά για αυτή τη μέρα. Εννοείται ότι οι απολαυστικές, μεξικάνικες λιχουδιές θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, το φαγητό είναι άλλωστε η ψυχή του Dos Hermanos...
![geo_3932.jpg geo_3932.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/geo_3932.jpg)
![geo_4408.jpg geo_4408.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/geo_4408.jpg)
Αν θέλετε να ζήσετε και εσείς το φοβερό αυτό party, μπορείτε να λάβετε μέρος στον Διαγωνισμό του Dos Hermanos “DIA DE LOS MUERTOS” πατώντας εδώ και να διεκδικήσετε πλήρες γεύμα και cocktails για 4 άτομα!
Υ.Γ. Για να πάρετε μια γεύση, το παρακάτω βίντεο είναι από το προηγούμενο Dia de Los Muertos Party του Dos Hermanos:
Κυριαζή 24, Κηφισιά, 210 8087906, www.doshermanos.gr, Fb: @doshermanos.gr, Instagram: doshermanos.gr
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Καλαμάτα συνδυάζει ομορφιά, ιστορία, γλυκιά ζωή, όλα στα μέτρα του ανθρώπου
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.