- CITY GUIDE
- PODCAST
-
27°
Κυριακάτικο brunch στο St.George Lycabettus
Για κυριακάτικο brunch στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus στο Κολωνάκι
![114824-667199.jpg 114824-667199.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/contributor/114824-667199.jpg)
![St. George Lycabettus St. George Lycabettus](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2021/10/15/104434540_10163698715935301_1534245815365196540_n.jpg)
Για κυριακάτικο brunch στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus στο Κολωνάκι
To St. George Lycabettus είναι από τα πιο γνωστά και αγαπημένα αθηναϊκά ξενοδοχεία, αποσπά συνέχεια βραβεία και διακρίσεις, μια τέτοια είναι και η Best View in Europe από τα World Luxury Travel Awards που κατέκτησε τελευταία. Και είναι αλήθεια πως από τα μπαλκόνια και τις βεράντες του η θέα που αγκαλιάζει σχεδόν όλο το αττικό λεκανοπέδιο και φτάνει μέχρι τη θάλασσα του Σαρωνικού είναι μοναδική.
Συχνά, το πάντα δραστήριο ξενοδοχείο, διοργανώνει στο -αυτό κι αν έχει συγκλονιστική θέα- εστιατόριό του La Suite Lounge γαστρονομικές θεματικές βραδιές, ενώ επαναλαμβάνει και επιτυχημένες ενέργειες που το φέρνουν ψηλά στις προτιμήσεις του αθηναϊκού κοινού. Τέτοια είναι και τα πολύ επιτυχημένα κυριακάτικα brunch που μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα επιστρέφουν ξανά κοντά μας από μεθαύριο, Κυριακή 17 Οκτωβρίου. Εδώ που τα λέμε τι καλύτερο από το να περάσεις την πιο όμορφη και χαλαρή μέρα της εβδομάδας, την Κυριακή, παρέα με φίλους ή την οικογένεια σε ένα τραπέζι πάνω στο οποίο έχουν στρωθεί όλου του κόσμου τα καλά, ενώ από το μπαρ παραγγέλνεις ωραία κρασιά ή και κοκτέιλς;
«A Sunday well spent brings a week of content» διαμηνύουν οι ιθύνοντες του ξενοδοχείου και κάθε Κυριακή από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα εξοπλίζουν το μπουφέ με φρέσκες σαλάτες, φρεσκοψημένα bagels, και croissants, quiche, tortillas, εθιστικά mini burger και άλλα πολλά. Για όσους προσέχουν τη σιλουέτα και τη διατροφή τους υπάρχουν πιο light και healthy επιλογές όπως τα vegan croissant με μύρτιλλο και τα gluten free brownies. Άξια δοκιμής και τα energy και detox smoothies αλλά και το yogurt bar στο οποίο μπορούμε να κάνουμε mix ‘n’ match το γιαούρτι με toppings και super foods της επιλογής μας.
Υπάρχει πάντα και το a la carte μενού, αυτό με ακόμη πιο …κυριακάτικες και εξαιρετικές προτάσεις όπως eggs benedict με σολομό, croque monsieur και croquet madame, οργανικά αυγά ποσέ με σπαράγγια, το πεντανόστιμο la Suite juicy burger και άλλα πολλά. Εκεί που δεν μπορεί κανείς να αντισταθεί είναι τα γλυκά, όπως τα muffins red velvet, το cheesecake, το carrot cake, το apple crumble ενώ το εντυπωσιακό σιντριβάνι σοκολάτας ενθουσιάζει πάντα μικρούς αλλά και μεγάλους.
Τιμή Buffet: 25€ (Συμπεριλαμβάνεται καφές φίλτρου), παιδιά έως 12 ετών 10€, για κρατήσεις τηλεφωνείστε στο 210 741 6191
St.George Lycabettus: Κλεομένους 2, Λυκαβηττός
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
«Αυτή η φρέσκια γεύση του ψαριού, η βαθιά κρουστή, ιωδιούχα και θαλασσινή, έχει γραφτεί ανεξίτηλα στο γευστικό dna των Ελλήνων»
Σε περιμένει με ένα μοναδικό σκηνικό στην καρδιά του λιμανιού
Ο αγαπημένος αθηναϊκός κήπος αλλάζει διαχείριση, αλλά όχι χρήση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.