Θεματα

Public Cafe Βεράντα με θέα και νέο μενού

Η Νενέλα Γεωργελέ τρώει την Αθήνα με το κουτάλι

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
73010-649344.jpg

Το Public τα έχει όλα … Βιβλία, cd, τεράστια ποικιλία σε tablets και smartphones, gudgets για μικρούς και μεγάλους, παιχνίδια… Έχει και μια ωραία βεράντα όπου ακόμη και στις μεγάλες ζέστες το αεράκι καταφέρνει να φυσάει δροσερά. Το βράδυ, αυτή η ίδια βεράντα, μπορεί να σου δώσει μια από τις πιο όμορφες εικόνες της πιο κεντρικής πλατείας της Αθήνας. Εδώ, στον 5ο όροφο έχουν στήσει και το cafe για όσους θέλουν να πιουν καφέ ή ποτό. Όχι μόνο…

n

Υπάρχουν πολλά αν κάποιος θελήσει κάτι να τσιμπήσει και προχτές δοκίμασα το ανανεωμένο τους μενού. Τα πιάτα υπογράφει ο σεφ Στέφανος Στεφανίδης και τα βρήκα πολύ νόστιμα και σε εξαιρετικές τιμές. Ξεκινούν από το πρωί με πλούσια πρωινά, ομελέτες, παραδοσιακές πίτες και φρεσκοψημένα κρουασάν, έχουν όλων των ειδών τους καφέδες και τα ροφήματα, πολλά γλυκά. Συνεχίζουν με μια σειρά από ωραίες σαλάτες αλλά και με ριζότο με λιαστή ντομάτα, φιλέτο κοτόπουλου ή φιλέτο σολομού με ωραίες γαρνιτούρες,  χοιρινά μπριζολάκια και άλλα "εύκολα" και υγιεινά.

n

Σερβίρουν τα πάντα από τις 9 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ. Κατά τις 8 μάλιστα αρχίζουν και τα κοκτέιλ, κι αυτά τα δοκίμασα και με κράτησαν μέχρι αργά στο πάντα γεμάτο και χαριτωμένα νεολαιίστικο στέκι. Μαθαίνω πως το Public Cafe δίνει τη δυνατότητα διοργάνωσης εκδηλώσεων για επαγγελματικά brunches, luncheons, cocktails, εταιρικές παρουσιάσεις και parties.

Καραγιώργη Σερβίας 1, πλ. Συντάγματος, 210 3239101

ΔΕΙΤΕ ΤΗ GALLERY

INFO
Public cafe

Εκτός από αγορές και καφέ, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, νόστιμα πιάτα για όλες τις ώρες της μέρα, σε καλές τιμές. Ο Στέφανος Στεφανίδης που επιμελείται το μενού προτείνει πλούσια πρωινά με παραδοσιακές πίτες και φρεσκοψημένα κρουασάν, πρωινά gluten free αλλά και πιάτα με πάστα, ριζότα, burgers. Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ.

Δες αναλυτικά

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.