Θεματα

Forza Venezia!

Στην ιταλική κουζίνα του La Scala

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
72681-146256.jpg

Το La Scala, Cucina Italiana e Pizza εκτός από το όνομα, έχει και τη χάρη. Ξέρει καλά από πίτσες και κουζίνα ιταλιάνα, όπως επιβεβαιώνουν όλοι όσοι το έχουν επισκεφτεί. Και μπορεί οι Έλληνες να μην είναι Ιταλοί, αλλά αν μη τι άλλο ξέρουμε να τρώμε α λα ιταλικά και να κάνουμε σλουρπ.

Το La Scala πάλι, είπε να υποδεχτεί τον Ιούλιο με τρία γευστικά ταξίδια στη γειτονική χώρα. Έτσι την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9 Ιουλίου πάει Βενετία και ετοιμάζει πιάτα με παραδοσιακά υλικά του Βένετο.

Πίτσα San Marco, (με taleggio, μοτσαρέλα, φρέσκα μανιτάρια, κρέμα τρούφας, ρόκα & παρμεζάνα), σαλάτα Toscana, ριζότο Nero (με μελάνι σουπιάς, γόνο καλαμαριού και φρέσκο βασιλικό), τραγανό φιλέτο από λαβράκι (με σπανάκι σωτέ και ντοματίνια confit), σπιτικό sorbet Bellini, όλα με €24/ άτομο. Βίρα τις γόνδολες!

Κύπρου 15 & Κολοκοτρώνη, Ν. Ερυθραία, 210 8072936

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.