Θεματα

Forza Venezia!

Στην ιταλική κουζίνα του La Scala

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
72681-146256.jpg

Το La Scala, Cucina Italiana e Pizza εκτός από το όνομα, έχει και τη χάρη. Ξέρει καλά από πίτσες και κουζίνα ιταλιάνα, όπως επιβεβαιώνουν όλοι όσοι το έχουν επισκεφτεί. Και μπορεί οι Έλληνες να μην είναι Ιταλοί, αλλά αν μη τι άλλο ξέρουμε να τρώμε α λα ιταλικά και να κάνουμε σλουρπ.

Το La Scala πάλι, είπε να υποδεχτεί τον Ιούλιο με τρία γευστικά ταξίδια στη γειτονική χώρα. Έτσι την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9 Ιουλίου πάει Βενετία και ετοιμάζει πιάτα με παραδοσιακά υλικά του Βένετο.

Πίτσα San Marco, (με taleggio, μοτσαρέλα, φρέσκα μανιτάρια, κρέμα τρούφας, ρόκα & παρμεζάνα), σαλάτα Toscana, ριζότο Nero (με μελάνι σουπιάς, γόνο καλαμαριού και φρέσκο βασιλικό), τραγανό φιλέτο από λαβράκι (με σπανάκι σωτέ και ντοματίνια confit), σπιτικό sorbet Bellini, όλα με €24/ άτομο. Βίρα τις γόνδολες!

Κύπρου 15 & Κολοκοτρώνη, Ν. Ερυθραία, 210 8072936

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.