Θεματα

Πιάσε το φεγγάρι

Ερωτική βραδιά στο Cape Sounio, αυστηρά για δύο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
72557-146056.jpg

Το καλοκαίρι είναι η πιο ερωτική εποχή. Λιγότερα ρούχα, μαλλιά ανακατεμένα και αλμύρα στο δέρμα. Αυτή την Κυριακή, 13 Ιουλίου, η ερωτική διάθεση παίρνει πόντους με την πανσέληνο. Στο Cape Sounio, την γιορτάζουν με τη συγκλονιστική θέα στο ναό του Ποσειδώνα και ένα αφροδισιακό γεύμα για δύο.

Τα πιάτα είναι διαφορετικά για τη γυναίκα και τον άντρα και έχουν ονόματα όπως «Καυτή ανάσα», «Αναδυόμενη Αφροδίτη», «Γλυκός Πειρασμός», «Το ξελόγιασμα», «Ο πόθος». Στα προτεινόμενα από φιλέτο σφυρίδας με κρούστα βασιλικού και σάλτσα εσπεριδοειδών με γλυκάνισο, μέχρι φιλετάκια από μοσχάρι γάλακτος με σπιτικά ραβιόλια από άγρια βιολογική αγκινάρα με ματζουράνα, πράσινα σπαράγγια και σάλτσα lemongrass.

67ο χλμ Αθηνών-Σουνίου, 22920 69700

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.