Θεματα

Πιάσε το φεγγάρι

Ερωτική βραδιά στο Cape Sounio, αυστηρά για δύο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
72557-146056.jpg

Το καλοκαίρι είναι η πιο ερωτική εποχή. Λιγότερα ρούχα, μαλλιά ανακατεμένα και αλμύρα στο δέρμα. Αυτή την Κυριακή, 13 Ιουλίου, η ερωτική διάθεση παίρνει πόντους με την πανσέληνο. Στο Cape Sounio, την γιορτάζουν με τη συγκλονιστική θέα στο ναό του Ποσειδώνα και ένα αφροδισιακό γεύμα για δύο.

Τα πιάτα είναι διαφορετικά για τη γυναίκα και τον άντρα και έχουν ονόματα όπως «Καυτή ανάσα», «Αναδυόμενη Αφροδίτη», «Γλυκός Πειρασμός», «Το ξελόγιασμα», «Ο πόθος». Στα προτεινόμενα από φιλέτο σφυρίδας με κρούστα βασιλικού και σάλτσα εσπεριδοειδών με γλυκάνισο, μέχρι φιλετάκια από μοσχάρι γάλακτος με σπιτικά ραβιόλια από άγρια βιολογική αγκινάρα με ματζουράνα, πράσινα σπαράγγια και σάλτσα lemongrass.

67ο χλμ Αθηνών-Σουνίου, 22920 69700

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.