Κι εμείς ονειρευόμαστε ταξίδια μακρινά και παραλίες. Να πίνουμε ούζα και το κύμα να μας πιτσιλάει τα πόδια. Αλλά μέχρι τότε, ας πάμε ταξίδι με πλοίο το Mimaya, να δοκιμάσουμε γεύσεις από τα όμορφα νησιά μας και να γιορτάσουμε το καλοκαιράκι.
Το Mimaya έχει ήδη σαλπάρει από το Μάη για Κέρκυρα, αλλά αυτές τις μέρες αλλάζει ρότα και πιάνει τις νότιες θάλασσες. Έτσι για τον υπόλοιπο Ιούλιο και όλο τον Αύγουστο, αγκυροβολεί στα λιμάνια της Κρήτης και μας μεθάει με τις κρητικιές νοστιμιές του…Κρητικός ντάκος με αλατσολιές και χοντρό αλάτι, μαραθοπιτάκια σφακιάνα, γραβιέρα κρητική σαγανάκι με μέλι, κρητικό ριζότο με ζυγούρι και στακοβούτυρο, σιουφιχτά μακαρόνια με τριμμένο ανθότυρο και άλλα, πολλά ακόμη, μας πάνε ταξίδι αστραπή ως το μαγικό νησί.
Και επειδή τα φθινοπωρινά ταξίδια είναι τα καλύτερα, το Σεπτέμβρη το Mimaya σηκώνει άγκυρα για Σαντορίνη, ενώ τον Οκτώβριο σαλπάρει για Λέσβο. Ραντεβού στο πλοίο;
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εδώ θα ανακαλύψεις από δεκάδες noodles μέχρι τσιπς από φύκια
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.