Θεματα

Το Mimaya σε γευστικά ταξίδια

Επόμενος σταθμός η Κρήτη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
72556-146054.jpg

Κι εμείς ονειρευόμαστε ταξίδια μακρινά και παραλίες. Να πίνουμε ούζα και το κύμα να μας πιτσιλάει τα πόδια. Αλλά μέχρι τότε, ας πάμε ταξίδι με πλοίο το Mimaya, να δοκιμάσουμε γεύσεις από τα όμορφα νησιά μας και να γιορτάσουμε το καλοκαιράκι.

Το Mimaya έχει ήδη σαλπάρει από το Μάη για Κέρκυρα, αλλά αυτές τις μέρες αλλάζει ρότα και πιάνει τις νότιες θάλασσες. Έτσι για τον υπόλοιπο Ιούλιο και όλο τον Αύγουστο, αγκυροβολεί στα λιμάνια της Κρήτης και μας μεθάει με τις κρητικιές νοστιμιές του…Κρητικός ντάκος με αλατσολιές και χοντρό αλάτι, μαραθοπιτάκια σφακιάνα, γραβιέρα κρητική σαγανάκι με μέλι, κρητικό ριζότο με ζυγούρι και στακοβούτυρο, σιουφιχτά μακαρόνια με τριμμένο ανθότυρο και άλλα, πολλά ακόμη, μας πάνε ταξίδι αστραπή ως το μαγικό νησί.

n

Και επειδή τα φθινοπωρινά ταξίδια είναι τα καλύτερα, το Σεπτέμβρη το Mimaya σηκώνει άγκυρα για Σαντορίνη, ενώ τον Οκτώβριο σαλπάρει για Λέσβο. Ραντεβού στο πλοίο;

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.