Θεματα

Το Mimaya σε γευστικά ταξίδια

Επόμενος σταθμός η Κρήτη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
72556-146054.jpg

Κι εμείς ονειρευόμαστε ταξίδια μακρινά και παραλίες. Να πίνουμε ούζα και το κύμα να μας πιτσιλάει τα πόδια. Αλλά μέχρι τότε, ας πάμε ταξίδι με πλοίο το Mimaya, να δοκιμάσουμε γεύσεις από τα όμορφα νησιά μας και να γιορτάσουμε το καλοκαιράκι.

Το Mimaya έχει ήδη σαλπάρει από το Μάη για Κέρκυρα, αλλά αυτές τις μέρες αλλάζει ρότα και πιάνει τις νότιες θάλασσες. Έτσι για τον υπόλοιπο Ιούλιο και όλο τον Αύγουστο, αγκυροβολεί στα λιμάνια της Κρήτης και μας μεθάει με τις κρητικιές νοστιμιές του…Κρητικός ντάκος με αλατσολιές και χοντρό αλάτι, μαραθοπιτάκια σφακιάνα, γραβιέρα κρητική σαγανάκι με μέλι, κρητικό ριζότο με ζυγούρι και στακοβούτυρο, σιουφιχτά μακαρόνια με τριμμένο ανθότυρο και άλλα, πολλά ακόμη, μας πάνε ταξίδι αστραπή ως το μαγικό νησί.

n

Και επειδή τα φθινοπωρινά ταξίδια είναι τα καλύτερα, το Σεπτέμβρη το Mimaya σηκώνει άγκυρα για Σαντορίνη, ενώ τον Οκτώβριο σαλπάρει για Λέσβο. Ραντεβού στο πλοίο;

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.