- CITY GUIDE
- PODCAST
-
27°
Το Dos Hermanos γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τεκίλας
Και προσφέρει τις τρομερές Margaritas του στην τιμή των €6!
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![Το Dos Hermanos γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τεκίλας Το Dos Hermanos γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τεκίλας](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2021/07/22/dos_hermanos_margaritas.jpg)
Το Dos Hermanos γιορτάζει την International Tequila Day. Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε πλήρες γεύμα και Margaritas για 4 άτομα
Το Dos Hermanos άνοιξε το μακρινό 1992 και μύησε τους Αθηναίους στην αυθεντική γεύσης της μεξικάνικης κουζίνας. Από τότε και κάθε χρόνο, ως το πρώτο γνήσιο, μεξικάνικο εστιατόριο γιορτάζει όλες τις μεξικάνικες γιορτές, όπως την Ημέρα των Νεκρών, την Ημέρα Ανεξαρτησίας του Μεξικού, τη Cinco de Mayo, και φυσικά την… Παγκόσμια Ημέρα Τεκίλας!
Στις 24 Ιουλίου, λοιπόν, η βασίλισσα του Μεξικού, η φλογερή tequila, έχει τα γενέθλιά της και το Dos Hermanos για να το γιορτάσει μας φυλάει μια έκπληξη: προσφέρει το πιο δημοφιλές cocktail με βάση την tequila, την αγαπημένη σε όλους μας Margarita στην ειδική τιμή των €6! Άκρως δελεαστική, αν σκεφτείς ότι η Margarita του Dos Hermanos έχει τη φήμη της καλύτερης σε ολόκληρη την πόλη!
![Η φοβερή Margarita του Dos Hermanos Η φοβερή Margarita του Dos Hermanos](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/dos_hermanos_cocktail_margarita_1.jpg)
Το καλύτερο; Τα καλοκαίρια οι Margaritas στο Dos Hermanos (φτιαγμένες αποκλειστικά με Premium Tequila Don Julio) φοράνε τις εξωτικές τους παραλλαγές και αποκτούν γεύσεις όπως μάνγκο, φρούτα του πάθους, φραγκόσυκο, ανανά, καρπούζι, πεπόνι, ροδάκινο… Οπότε, το μόνο που μένει είναι να διαλέξεις το αγαπημένο σου φρούτο και να «τσουγκρίσεις» στην υγειά της tequila!
Tip: Πάρε μέρος στον Διαγωνισμό Fiesta de Tequila πατώντας εδώ και κέρδισε πλήρες γεύμα και εξωτικές Margaritas για 4 άτομα, για να γιορτάσεις με την παρέα σου την International Tequila Day σαν βέρος Μεξικάνος. Viva la Tequila!
![dos_hermanos_mexican_food_cocktail_2.jpg dos_hermanos_mexican_food_cocktail_2.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/dos_hermanos_mexican_food_cocktail_2.jpg)
Κυριαζή 24, Κηφισιά, 2108087906, www.doshermanos.gr, Facebook: doshermanos.gr, Instagram: @doshermanos.gr
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Καλαμάτα συνδυάζει ομορφιά, ιστορία, γλυκιά ζωή, όλα στα μέτρα του ανθρώπου
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.