Το Dos Hermanos γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τεκίλας
Και προσφέρει τις τρομερές Margaritas του στην τιμή των €6!
Το Dos Hermanos γιορτάζει την International Tequila Day. Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε πλήρες γεύμα και Margaritas για 4 άτομα
Το Dos Hermanos άνοιξε το μακρινό 1992 και μύησε τους Αθηναίους στην αυθεντική γεύσης της μεξικάνικης κουζίνας. Από τότε και κάθε χρόνο, ως το πρώτο γνήσιο, μεξικάνικο εστιατόριο γιορτάζει όλες τις μεξικάνικες γιορτές, όπως την Ημέρα των Νεκρών, την Ημέρα Ανεξαρτησίας του Μεξικού, τη Cinco de Mayo, και φυσικά την… Παγκόσμια Ημέρα Τεκίλας!
Στις 24 Ιουλίου, λοιπόν, η βασίλισσα του Μεξικού, η φλογερή tequila, έχει τα γενέθλιά της και το Dos Hermanos για να το γιορτάσει μας φυλάει μια έκπληξη: προσφέρει το πιο δημοφιλές cocktail με βάση την tequila, την αγαπημένη σε όλους μας Margarita στην ειδική τιμή των €6! Άκρως δελεαστική, αν σκεφτείς ότι η Margarita του Dos Hermanos έχει τη φήμη της καλύτερης σε ολόκληρη την πόλη!
Το καλύτερο; Τα καλοκαίρια οι Margaritas στο Dos Hermanos (φτιαγμένες αποκλειστικά με Premium Tequila Don Julio) φοράνε τις εξωτικές τους παραλλαγές και αποκτούν γεύσεις όπως μάνγκο, φρούτα του πάθους, φραγκόσυκο, ανανά, καρπούζι, πεπόνι, ροδάκινο… Οπότε, το μόνο που μένει είναι να διαλέξεις το αγαπημένο σου φρούτο και να «τσουγκρίσεις» στην υγειά της tequila!
Tip: Πάρε μέρος στον Διαγωνισμό Fiesta de Tequila πατώντας εδώ και κέρδισε πλήρες γεύμα και εξωτικές Margaritas για 4 άτομα, για να γιορτάσεις με την παρέα σου την International Tequila Day σαν βέρος Μεξικάνος. Viva la Tequila!
Κυριαζή 24, Κηφισιά, 2108087906, www.doshermanos.gr, Facebook: doshermanos.gr, Instagram: @doshermanos.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα βιβλίο μαγειρικής με ιστορία, γεμάτο συνταγές της δικής μου ιστορίας
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.