Καιρό τώρα, όλο λέμε για τα ελληνικά προϊόντα που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτά του εξωτερικού, για τις σούπερ συσκευασίες τους, για το ότι όλο και κατακτούν κομματάκι κομματάκι το διεθνές στερέωμα της γεύσης.
Μα και έξω τα βλέμματα αρχίζουν να στρέφονται προς τα καλούδια της ελληνικής γης, τα στόματα να τα δοκιμάζουν και τα στομάχια να γουργουρίζουν ευχαριστημένα.
Σε αυτή την ατμόσφαιρα λοιπόν, ένα ελληνικό κρασί, βρέθηκε στις 10 καλύτερες προτάσεις νέων προϊόντων για το μήνα Ιούλιο, του περιοδικού «The drinks business».
Πρόκειται για το Santo Sparkling, ένα αφρώδες κρασί, που παράγεται από τα γνωστά Ασύρτικα σταφύλια της Σαντορίνης και έκανε τη (δυναμική ομολογουμένως) εμφάνισή του, μόλις πριν τρεις μήνες.
Ευχόμαστε (και πίνουμε) τα καλύτερα!
info: Κρασιά Santo: 22860 22596
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εδώ θα ανακαλύψεις από δεκάδες noodles μέχρι τσιπς από φύκια
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.