- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Ο Χρήστος Τζιέρας, βρίσκεται στο χώρο της γαστρονομίας τα τελευταία 25 χρόνια. Έχει δουλέψει για ξενοδοχεία και εστιατόρια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το 1994 κέρδισε την πρώτη θέση στον πανελλήνιο διαγωνισμό νέων Chef, ενώ έφτασε μέχρι τη βασιλική αυλή της Αγγλίας, ως καλεσμένος του πρίγκιπα Καρόλου!
Τα τελευταία δέκα χρόνια είναι ο Executive Chef του ομίλου Μπολέτση- Παναγοπούλου (Belle Amie, Verde κ.α). Αυτό που τον χαρακτηρίζει περισσότερο, είναι η Multi Cultural ταυτότητά του, που ξέρει να συνδυάζει πολύ καλά με την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα.
Υλικά
½ κιλό μοσχάρι ποντίκι ( κομμένο σε κύβους )
½ κιλό φασολάκια φρέσκα ( καθαρισμένα )
2 πατάτες κομμένες στα τέσσερα
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
2 καρότα ψιλοκομμένα
2 ντομάτες ώριμες τριμμένες στον τρίφτη
100 ml. ντοματοχυμό
1 κουτ. της σούπας πελτέ ντομάτας
1 κουτ. της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 φύλλο δάφνης
1 ξυλάκι κανέλας
αλάτι, πιπέρι
100 ml. ελαιόλαδο
1 κύβο ζωμό βοδινού
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο σωτάρουμε το μοσχαράκι με το κρεμμύδι, το καρότο και το σκόρδο.
Μόλις ροδοκοκκινήσουν προσθέτουμε τα φασολάκια και συνεχίζουμε το σωτάρισμα μέχρι να μαραθούν και αυτά.
Προσθέτουμε τον πελτέ διαλυμένο σε ένα ποτήρι νερό, τον τοματοχυμό, τις ντομάτες και τέλος τις πατάτες.
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα ρίχνοντας τα μπαχαρικά μας και το ζωμό.
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 1 ώρα .