Θεματα

Η ανεμελιά του καλοκαιριού σ’ ένα παγωτό Zuccherino

Με την προτροπή «grab a spoon» τα αγαπημένα ζαχαροπλαστεία μας καλούν να γευτούμε το πιο καλοκαίρι της ζωής μας

Δημήτρης Παπαδόπουλος
Δημήτρης Παπαδόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
img_2581.jpg

Για αυθεντικό gelato στα ζαχαροπλαστεία Zuccherino σε Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη και Μοναστηράκι

Από το Παλαιό Φάληρο κι από κει στη Νέα Σμύρνη, το Μοναστηράκι και στην ατζέντα όσων αγαπούν τα προϊόντα τους, τα ζαχαροπλαστεία Zucherrino είναι ένα από τα πιο γλυκά σημεία αναφοράς εδώ και και τρεις και πλέον δεκαετίες. Εφέτος, υποδέχονται το καλοκαίρι με μια προτροπή: «Grab a spoon». Ας αδράξουμε ένα κουτάλι για να απολαύσουμε αυθεντικό, χειροποίητο παγωτό. «Στα Zuccherino το παγωτό δημιουργείται χωρίς συντηρητικά, χρωστικές και περιττές θερμίδες. Όλες οι γεύσεις είναι φτιαγμένες αποκλειστικά με ελληνικό φρέσκο γάλα και πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας στα εργαστήρια των καταστημάτων, τηρώντας πιστά όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και πρόληψης σε όλα τα στάδια παραγωγής και εξυπηρέτησης», θα δηλώσει η Ελισάβετ Ντεμίρη, συνεχίστρια της οικογενειακής επιχείρησης.

img_1843.jpg

Μια βόλτα στις φανταστικές προθήκες των καταστημάτων με πείθει πράγματι να πιάσω το κουτάλι μου: αυθεντικό gelato, εξαιρετικής ποιότητας, σαν να σουλατσάρω στη Πιάτσα Ντι Σπάνια ένα απόγευμα καλοκαιριού: Fior di latte, παραδοσιακό καϊμάκι με χειροποίητο γλυκό κουταλιού βύσσινο, καραμελωμένη σοκολάτα γάλακτος με αλμυρή καραμέλα, βανίλια Μαδαγασκάρης με choco brownies,Death by Chocolate, Blue Monster και Zuccherino Cream είναι μερικές μόνο από τις γεύσεις παγωτού που απολαμβάνω. Δίπλα, δροσιστικά sorbetto από φρέσκα φρούτα εποχής αλλά και  παγωτά χωρίς γλουτένη, αλλά και με 0% ζάχαρη. «Μένουμε πιστοί στην άποψή μας ότι η απόλαυση είναι για όλους: σίγουρα θα βρείτε αυτό που επιθυμείτε ακόμα και αν ακολουθείτε μια ειδική διατροφή χωρίς γλουτένη, γάλα ή ζάχαρη», συνεχίζει η κύρια Ντεμίρη.

img_1724.jpg

Το φετινό καλοκαίρι, πιάνουμε το νήμα από την αρχή, ή μάλλον, συνεχίζουμε ό,τι αφήσαμε στη μέση. Αναζητούμε την ανεμελιά και, στο νου μου, το παγωτό είναι σύμβολο της χαράς, είναι το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού που μόλις ξεκινά. Σ’ αυτό το μεγάλο, φωτεινό καλοκαίρι, εύχομαι τα βασικά μας διλήμματα να είναι: «waffle cup ή τραγανό χωνάκι;», μια ερώτηση που θυμίζει παρέες, γέλια, βόλτες. Ενσταντανέ από το προσεχές μέλλον που περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη.

img_2324.jpg

Η προτροπή των ζαχαροπλαστείων Zucherrino είναι μια: Grab a Spoon και μπείτε ξανά στο ρυθμό της ζωής, άρπαξτε την ευκαιρία να κάνετε αυτά που σας αρέσουν, αρπάξτε το κουτάλι για να γευτείτε ονειρεμένες γεύσεις: στο σπίτι, στη βόλτα, ως δώρο στους ανθρώπους που αγαπάτε. Καλό καλοκαίρι!

img_2192.jpg

www.zuccherino.gr  
Facebook: @zuccherino ζαχαροπλαστείο
Instagram: @zuccherino.gr
e-shop: https://eshop.zuccherino.gr/

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.