5 tips για να πετύχεις το τέλειο καλοκαιρινό μάζεμα στο μπαλκόνι
Το αθηναϊκό καλοκαίρι ζει στις βεράντες μας!
Τέλεια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, νόστιμο φαγητό, δροσερά cocktails… Όλα τα μυστικά για να διοργανώσεις μια αξέχαστη βραδιά στο μπαλκόνι σου
Μυρωδιά φουντωτών βασιλικών, τραπέζι γεμάτο σπιτικά μεζεδάκια, cocktails που φτιάχτηκαν αυθόρμητα και πάνω απ’ όλα αυτά να ενώνονται τα γέλια της παρέας, μπλεγμένα με τη βουή της Αθήνας μας… Το αθηναϊκό καλοκαίρι ζει στα μπαλκόνια και στις ταράτσες της πόλης, εδώ όπου μπορούμε και πάλι να χαρούμε με φίλους και συγγενείς εκείνες, τις αξέχαστες θερινές νύχτες που θα θυμόμαστε για πάντα!
Αν σκέφτεστε κι εσείς να δώσετε το επόμενο ραντεβού της παρέας σε κάποιο φιλικό μπαλκόνι, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά μυστικά που θα κάνουν τη βραδιά σας όσο πιο νόστιμη γίνεται! Έτοιμοι;
Πώς θα πετύχεις την τέλεια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα
Επιχείρηση μπαλκόνι
Και τι θα φάμε; Μα street food από σπίτι!
To ποτό δεν λείπει ποτέ από κανένα μπαλκόνι
Η μουσική των θερινών μπαλκονιών
Εννοείται πως η μουσική δεν λείπει από καμία μπαλκονομάζωξη! Κι έχουμε την πιο ταιριαστή… Απλώς πάτα εδώ ή συντονίσου στο Athens Voice Radio 102,5 και άκου το soundtrack της πόλης μέχρι το πρωί. Καλή διασκέδαση!
*Η Φάρμα Μητσόπουλος είναι μια ελληνική εταιρεία με ισχυρή παρουσία στην αγορά τροφίμων και μια από τις πιο σύγχρονες ολοκληρωμένες μονάδες παραγωγής και τυποποίησης κρέατος στην Ελλάδα. Διατηρεί τον πλήρη έλεγχο σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας και δεσμεύεται για την ποιότητα, την ασφάλεια και την εξαιρετική γεύση των προϊόντων της, τα οποία άλλωστε έχουν βραβευτεί και με το διεθνώς αναγνωρισμένο βραβείο Superior Taste Award.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα βιβλίο μαγειρικής με ιστορία, γεμάτο συνταγές της δικής μου ιστορίας
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.