- CITY GUIDE
- PODCAST
-
30°
Kayak: Oι καλοκαιρινές βόλτες στην Αθήνα έχουν νόημα και όνομα
Τα Kayak boutiques βρίσκονται παντού!
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![Kayak boutiques Kayak boutiques](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2021/05/28/kayak-plakas-2.jpg)
Kayak: το ελληνικό και πολυβραβευμένο brand παγωτού
Η παρέα δεν μαζεύεται, θέλει βόλτα στους ανοιξιάτικους δρόμους, περπάτημα στα πάρκα και στις ακροθαλασσιές. Δικαιολογημένα, αφού η θερμοκρασία όλο και ανεβαίνει και το καλοκαίρι έρχεται ολοένα και πιο κοντά. Μμμ… τι θα λέγατε για ένα παγωτό;
![Kayak boutiques Kayak boutiques](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/mall-2019-2.jpg)
Κανείς δεν μπορεί να πει όχι και ευτυχώς τα καταστήματα Kayak βρίσκονται παντού, όπου κι αν αποφασίσει η παρέα να κάνει τη βόλτα της, στο κέντρο, στα βόρεια ή στα νότια προάστια. Κι αν είστε από αυτούς που αγαπάνε το καλό παγωτό και δεν έχετε γνωρίσει ακόμη τα Kayak, να θυμάστε ότι πρόκειται για ένα ελληνικό brand παγωτού που έχει κερδίσει όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά και πάρα πολλά βραβεία. Κι αυτό γιατί όλα τα παγωτά Κayak παράγονται στην Ελλάδα με τις πιο αγνές πρώτες ύλες όπως φρέσκο ελληνικό γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος, πραγματικά φρούτα και αληθινούς ξηρούς καρπούς, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών!
![Kayak boutiques Kayak boutiques](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/golden-hall-cmyk.jpg)
Ορίστε και κάποιες παραπάνω πληροφορίες για τις γεύσεις που θα βρείτε στα Kayak, οι οποίες είναι περισσότερες από 30 και καμία δε μοιάζει με την άλλη: Η περίφημη βανίλια Μαδαγασκάρης, η σοκολάτα Βελγίου με choco chips, η βραβευμένη με 3 αστέρια Grand Cru chocolate, η μαστίχα ροζ πιπέρι, το lemongrass, η μέντα με choco chips, το σορμπέ cassis, το σορμπέ από σοκολάτα Valrhona, το σορμπέ mango ginger jasmine και ο κατάλογος έχει κι άλλες πολλές, πεντανόστιμες και ιδιαίτερες!
Βόλτα με ένα παγωτό στο χέρι, λοιπόν, στα Kayak boutiques στην Αθήνα σε Γλυφάδα, Πλάκα, The Mall Athens, ΑΙΑ, Σπάτα (Smart Park) και Golden Hall, που είναι και νέο κατάστημα, και για πιο καλοκαιρινές εμπειρίες σε Τζια, Κεφαλονιά, Μύκονο, Πύλο (Costa Navarino), Σαντορίνη, Πάρο και Κρήτη.
![Kayak boutiques Kayak boutiques](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/glyfada_img_5448-copy1.jpg)
Extra tip: Η φετινή χρονιά στα Kayak αποκτά τη δική της ξεχωριστή και ελληνική γεύση παγωτού, εμπνευσμένη από τη φυσικότητα της διατροφής των Ελλήνων από την περίοδο της επανάστασης: Ταχίνι & Μέλι. Αναζητήστε την επετειακή γεύση σε συσκευασία των 500ml σε επιλεγμένες αλυσίδες super market καθώς και στο e-shop www.kayak.gr/shop ή από κοντά σε κάποιο από τα καταστήματα Kayak.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
«Αυτή η φρέσκια γεύση του ψαριού, η βαθιά κρουστή, ιωδιούχα και θαλασσινή, έχει γραφτεί ανεξίτηλα στο γευστικό dna των Ελλήνων»
Σε περιμένει με ένα μοναδικό σκηνικό στην καρδιά του λιμανιού
Ο αγαπημένος αθηναϊκός κήπος αλλάζει διαχείριση, αλλά όχι χρήση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.