27 λαχταριστά στέκια για το καλοκαίρι που μόλις αρχίζει

Στο αυγό του κόκκορα για υπέροχους τσιπουρομεζέδες και μαγειρευτά

Παρεΐστικη ατμόσφαιρα, ευγένεια, εξαιρετικό και value for money φαγητό

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
_mg_0109_hdr.jpg
img_3817.jpg
img_3863.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η ελληνική κουζίνα που αγαπάμε βρήκε το στέκι της στο Μεταξουργείο

Ιστορική ταβέρνα, από τα τραπέζια της οποίας έχουνε περάσει καλλιτέχνες, πολιτικοί, φοιτητές, επισκέπτες από το εξωτερικό που έμαθαν γι’ αυτήν στόμα με στόμα ή από ταξιδιωτικούς οδηγούς. Σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο στο Μεταξουργείο, που ήταν οινομαγειρείο από το 1933, το Αυγό του κόκκορα ανοίγει από τις 12 το μεσημέρι, σερβίροντας φανταστικούς τσιπουρομεζέδες και μαγειρευτά, όλα αυτά τα πεντανόστιμα με τα οποία μας έχει καλομάθει τόσα χρόνια.

Σήμα κατατεθέν στο Αυγό του κόκκορα, εκτός από την αξεπέραστη κουζίνα του, η ανεπιτήδευτη φιλοξενία των ανθρώπων του, αλλά και οι δύο υπέροχοι εξωτερικοί χώροι. Ο πανέμορφος ήσυχος κήπος, αλλά και τα τραπεζάκια της εμβληματικής πλατείας. Παρεΐστικη ατμόσφαιρα, ευγένεια, εξαιρετικό και value for money φαγητό, τι άλλο να ζητήσει κανείς για την τέλεια έξοδο;

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου