Θεματα

St. George Lycabettus: Cocktail, φαγητό και γεμάτο φεγγάρι

Ένα ονειρεμένο μπαλκόνι για την πρώτη πανσέληνο του καλοκαιρού…

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το ξενοδοχείο St. George Lycabettus δημιουργεί ένα Full Moon Menu αφιερωμένο στην πανσέληνο

Το ξενοδοχείο St. George Lycabettus στο Κολωνάκι δημιουργεί ένα Full Moon Menu αφιερωμένο στην πανσέληνο

Μετά την πολύμηνη καραντίνα, όχι απλά θέλουμε λίγο ρομάντζο, το χρειαζόμαστε κιόλας! Είναι που μας έλειψε αυτή η ανεμελιά που έχουν τα καλοκαιρινά ραντεβού για ποτό, τα δείπνα κάτω από το φως του φεγγαριού, οι υποσχέσεις με θέα την πόλη που αστράφτει κάτω από τα πόδια σου. Καταλάβατε... Για όλα αυτά τα απωθημένα που ζήσαμε τον χειμώνα, έρχεται το καλοκαίρι και μαζί του φέρνει (απόψε) την πρώτη πανσέληνο που μπορούμε επιτέλους ελεύθεροι να χαρούμε. Έχουμε λοιπόν μια ωραία ιδέα για απόψε, αλλά και για την αυριανή νύχτα που το φεγγάρι θα λάμπει επίσης.

Το εστιατόριο La Suite Lounge του ξενοδοχείου St. George Lycabettus
Το εστιατόριο La Suite Lounge του ξενοδοχείου St. George Lycabettus

Το ξενοδοχείο St. George Lycabettus στους πρόποδες του Λυκαβηττού αφιερώνει το μενού του σήμερα 25 και αύριο 26 Μαΐου στην Πανσέληνο. Ο executive chef του ξενοδοχείου Βασίλης Μήλιος έχει ετοιμάσει αποκλειστικά για τις δύο αυτές βραδιές ένα Full Moon Menu* που τα έχει όλα: θα ξεκινήσετε με ένα welcome cocktail, θα περάσετε σε μια πράσινη σαλάτα με αβοκάντο και ψητό μανούρι, έπειτα θα διαλέξετε το κυρίως πιάτο σας μεταξύ φιλέτου σολομού με κινόα και αβοκάντο με σάλτσα γκρέιπφρουτ και σφένδαμο, και mixed grill με ψητή πατάτα με γιαούρτι, BBQ sauce και πιτάκια, στο τέλος θα κλείσετε το δείπνο σας με μία τρυφερή Lemon Pie.

Τα παραπάνω πιάτα θα σερβιριστούν στα ειδυλλιακά μπαλκόνια του La Suite Lounge που έχουν θέα σε όλη την Αθήνα. Εκεί ψηλά, με τη θέα της Ακρόπολης και τη λάμψη του φεγγαριού να καθρεφτίζεται στο Σαρωνικό (κι όμως, η θέα φτάνει μέχρι εκεί), ίσως θυμηθείτε πόσο όμορφη μπορεί να γίνει αυτή η πόλη, πόσο συναρπαστικό το καλοκαίρι της…

*Σημειώστε ότι το μενού έχει €35/άτομο και μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας για σήμερα και αύριο πατώντας εδώ.

Κλεομένους 2, Κολωνάκι, 210 7416000

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.