- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
St. George Lycabettus: Cocktail, φαγητό και γεμάτο φεγγάρι
Ένα ονειρεμένο μπαλκόνι για την πρώτη πανσέληνο του καλοκαιρού…
Το ξενοδοχείο St. George Lycabettus στο Κολωνάκι δημιουργεί ένα Full Moon Menu αφιερωμένο στην πανσέληνο
Μετά την πολύμηνη καραντίνα, όχι απλά θέλουμε λίγο ρομάντζο, το χρειαζόμαστε κιόλας! Είναι που μας έλειψε αυτή η ανεμελιά που έχουν τα καλοκαιρινά ραντεβού για ποτό, τα δείπνα κάτω από το φως του φεγγαριού, οι υποσχέσεις με θέα την πόλη που αστράφτει κάτω από τα πόδια σου. Καταλάβατε... Για όλα αυτά τα απωθημένα που ζήσαμε τον χειμώνα, έρχεται το καλοκαίρι και μαζί του φέρνει (απόψε) την πρώτη πανσέληνο που μπορούμε επιτέλους ελεύθεροι να χαρούμε. Έχουμε λοιπόν μια ωραία ιδέα για απόψε, αλλά και για την αυριανή νύχτα που το φεγγάρι θα λάμπει επίσης.
Το ξενοδοχείο St. George Lycabettus στους πρόποδες του Λυκαβηττού αφιερώνει το μενού του σήμερα 25 και αύριο 26 Μαΐου στην Πανσέληνο. Ο executive chef του ξενοδοχείου Βασίλης Μήλιος έχει ετοιμάσει αποκλειστικά για τις δύο αυτές βραδιές ένα Full Moon Menu* που τα έχει όλα: θα ξεκινήσετε με ένα welcome cocktail, θα περάσετε σε μια πράσινη σαλάτα με αβοκάντο και ψητό μανούρι, έπειτα θα διαλέξετε το κυρίως πιάτο σας μεταξύ φιλέτου σολομού με κινόα και αβοκάντο με σάλτσα γκρέιπφρουτ και σφένδαμο, και mixed grill με ψητή πατάτα με γιαούρτι, BBQ sauce και πιτάκια, στο τέλος θα κλείσετε το δείπνο σας με μία τρυφερή Lemon Pie.
Τα παραπάνω πιάτα θα σερβιριστούν στα ειδυλλιακά μπαλκόνια του La Suite Lounge που έχουν θέα σε όλη την Αθήνα. Εκεί ψηλά, με τη θέα της Ακρόπολης και τη λάμψη του φεγγαριού να καθρεφτίζεται στο Σαρωνικό (κι όμως, η θέα φτάνει μέχρι εκεί), ίσως θυμηθείτε πόσο όμορφη μπορεί να γίνει αυτή η πόλη, πόσο συναρπαστικό το καλοκαίρι της…
*Σημειώστε ότι το μενού έχει €35/άτομο και μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας για σήμερα και αύριο πατώντας εδώ.
Κλεομένους 2, Κολωνάκι, 210 7416000
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.