Θεματα

Καλoκαίρι χωρίς NIRVANA δεν είναι καλοκαίρι!

Φέτος, τα παγωτά NIRVANA σε στέλνουν ταξίδι στο Άμστερνταμ

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
71518-144084.jpg

Με τοNIRVANA®, έχουμε περάσει μαζί, όλα μας τα καλοκαίρια. Έχουμε κάνει βόλτες σε νησιά, έχουμε αράξει μαζί στο μπαλκόνι και ήταν πάντα το έπαθλο για το νικητή μιας παρτίδας τάβλι στις ξαπλώστρες. Για αυτό και ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε τα δύο καινούργια παγωτά που ακούσαμε ότι κυκλοφορούν ήδη! Με δύο νέες γεύσεις NIRVANA FrozenYogurt ας κάνει όση ζέστη θέλει.

Φέτος το καλοκαίρι όμως, η σχέση μας με τα παγωτά NIRVANA γίνεται ακόμα πιο απολαυστική, αφού όχι μόνο μας συντροφεύουν σε κάθε καλοκαιρινή στιγμή, αλλά μας στέλνουν και ταξίδι!

Το μόνο που χρειάζεται για να πας ένα ταξίδι στο Άμστερνταμ αλλά και να κερδίσεις πολλά ακόμα τέλεια δώρα, είναι να μπεις στην ολοκαίνουργια σελίδα του NIRVANA στο Facebook και μετά στην εφαρμογή “PLAY ASTAMATΗTA”!. Εδώ θα βρεις τον παιχνιδιάρη Yooogί που πρέπει να τον καταφέρεις να παραμείνει σε παιχνιδιάρικη διάθεση. Κάθε φορά που παίζεις και ανεβάζοντας στην εφαρμογή τα βίντεό σου, τις φωτογραφίες σου, γράφοντας τα σχόλιά σου ή κάνοντας share τον διαγωνισμό, θα κερδίζεις πόντους, που αντιστοιχούν σε συμμετοχές για τη μεγάλη κλήρωση, όπου θα αναδειχθεί ο νικητής για ένα τετραήμερο ταξίδι στο Άμστερνταμ για δύο άτομα και 300€ μέσω προπληρωμένης κάρτας για τα ψώνια που θα κάνεις στο ταξίδι! Ακόμα, μπορείς να κερδίσεις 5 YogaWeekends για 2 άτομα και 20 δωροεπιταγές των 100 ευρώ σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας!

Το μόνο που μας ανησυχεί είναι αν στο Άμστερνταμ θα έχουν NIRVANA…

Sponsored post

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.