Θεματα

Στην τσακώνικη μελιτζάνα αρέσει η τζαζ

Μελιτζαzz φεστιβάλ στο Λεωνίδιο Αρκαδίας (video)

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
71474-143958.jpg

Ένα φεστιβάλ με πολύ μελιτζάνα, μουσική και χορό έρχεται στο Λεωνίδιο Αρκαδίας. Από τις 3 μέχρι τις 6 Ιουλίου καλλιτέχνες και chef συνεργάζονται και δημιουργούν ένα event μεταφέροντας την ατμόσφαιρα των τόπων τους, μέσα από τον πολιτισμό και τις γεύσεις. Φυσικά η περίφημη τσακώνικη μελιτζάνα, τοπικό έδεσμα του Λεωνιδίου, έχει την τιμητική της και μαγειρεύεται με κάθε τρόπο.

Συναυλιακές σκηνές, καλλιτεχνικές ομάδες, street food και όλο το Λεωνίδιο γίνεται ένα μεγάλο πάρτι. Φέτος το κλίμα θα κινηθεί σε ρυθμούς από τη Λατινική Αμερική. Jazz, latin, αργεντίνικο tango, κουβανέζικη salsa, βραζιλιάνικη samba και capoeira. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι παραδοσιακοί χοροί. Το Λεωνίδιο γιορτάζει και υπόσχεται ένα αξέχαστο τετραήμερο! 

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.