Θεματα

Καλοκαιρινό Albion

Δροσιές, ομορφιές, και στο βάθος Τέχνη.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
71414-143832.jpg

Έχει πολύ ωραίο ντεκόρ και παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή meeting points για όσους κινούνται βόρεια. Το Albion, τώρα το καλοκαίρι σερβίρει την καλή μεσογειακή του κουζίνα στην υπέροχη αυλή του με τα κομψά φερ φορζέ έπιπλα και τους ανάλαφρους τόνους εγγλέζικης εξοχής.

Ο εσωτερικός του χώρος αφιερώνεται σε όλους όσοι αγαπούν την τέχνη μια και από τις 30/06 μέχρι και τον Σεπτέμβρη, μεταμορφώνεται σε γκαλερί, ένα πραγματικό σπίτι για έργα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Γλυπτική, ζωγραφική και φωτογραφία θα εναλλάσσονται σε έναν ανοιχτό διάλογο που έχει αρχή και τέλος το συναίσθημα και λέξεις-κλειδί τα έντονα χρώματα.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι οι: Αθανάσιος Αναστόπουλος, Μαρία Αποστόλου, Εριέττα Βορδώνη, Τάνια Δρογώση, Αννίτα Καλημέρη, Στέλλα Καπεζάνου, Βένια Μπεχράκη, Δημήτρης Ναλμπάντης, Renee Niklan, Ηρώ Παγώνα, Κλαίρη Τσαλουχίδη- Χατζημηνά, Αθηνά Χατζή.

Ομήρου 6, Ν. Ψυχικό, 210 6740710

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.