Θεματα

Καλοκαιρινό Albion

Δροσιές, ομορφιές, και στο βάθος Τέχνη.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
71414-143832.jpg

Έχει πολύ ωραίο ντεκόρ και παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή meeting points για όσους κινούνται βόρεια. Το Albion, τώρα το καλοκαίρι σερβίρει την καλή μεσογειακή του κουζίνα στην υπέροχη αυλή του με τα κομψά φερ φορζέ έπιπλα και τους ανάλαφρους τόνους εγγλέζικης εξοχής.

Ο εσωτερικός του χώρος αφιερώνεται σε όλους όσοι αγαπούν την τέχνη μια και από τις 30/06 μέχρι και τον Σεπτέμβρη, μεταμορφώνεται σε γκαλερί, ένα πραγματικό σπίτι για έργα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Γλυπτική, ζωγραφική και φωτογραφία θα εναλλάσσονται σε έναν ανοιχτό διάλογο που έχει αρχή και τέλος το συναίσθημα και λέξεις-κλειδί τα έντονα χρώματα.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι οι: Αθανάσιος Αναστόπουλος, Μαρία Αποστόλου, Εριέττα Βορδώνη, Τάνια Δρογώση, Αννίτα Καλημέρη, Στέλλα Καπεζάνου, Βένια Μπεχράκη, Δημήτρης Ναλμπάντης, Renee Niklan, Ηρώ Παγώνα, Κλαίρη Τσαλουχίδη- Χατζημηνά, Αθηνά Χατζή.

Ομήρου 6, Ν. Ψυχικό, 210 6740710

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.