Θεματα

Benvenuti a Napoli!

Η La Pasteria σε γευστικό Giro d' Italia

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η αλήθεια είναι πως δείχνουμε ξεκάθαρα την προτίμησή μας στην κουζίνα της γειτονικής χώρας και δεν χάνουμε ευκαιρία να τρέξουμε οπουδήποτε ακούμε πως έχουν καλή pasta ή pizza.

Η La Pasteria, που χρόνια τώρα είναι το καράβι μας για τις ιταλικές της γεύσεις, βάζει καπετάνιο τον Ιταλό σεφ Έκτορα Μποτρίνι και σαλπάρει για μια κρουαζιέρα που φέρνει ένα γύρο τη νότια Ιταλία: Νάπολη, Sorrento, Salerno, Avellino, Caserta και τα νησιά Capri και Ischia.

Επόμενη στάση η Campania, όπου περιμένει ένα πλήρες μενού τριών παθιασμένων πιάτων του ιταλικού νότου, μαγειρεμένα με αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές: σαλάτες, ορεκτικά, κυρίως πιάτα και γλυκό, όλα με 15€ και κέρασμα μια παγωμένη μπίρα Fischer.

Επιπλέον, αν βρεθείς στη La Pasteria και δοκιμάσεις το νέο μενού Giro d’ Italia, μην ξεχάσεις να βγάλεις φωτογραφία το αγαπημένο σου πιάτο και να το ανεβάσεις στη σελίδα της La Pasteria στο Facebook, γιατί έτσι έχεις τη δυνατότητα να πάρεις μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό και να γίνεις μαθητής του Έκτορα Μποτρίνι, ή ακόμα να κερδίσεις ένα δωρεάν γεύμα.