Θεματα

Benvenuti a Napoli!

Η La Pasteria σε γευστικό Giro d' Italia

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
71388-143778.jpg

Η αλήθεια είναι πως δείχνουμε ξεκάθαρα την προτίμησή μας στην κουζίνα της γειτονικής χώρας και δεν χάνουμε ευκαιρία να τρέξουμε οπουδήποτε ακούμε πως έχουν καλή pasta ή pizza.

Η La Pasteria, που χρόνια τώρα είναι το καράβι μας για τις ιταλικές της γεύσεις, βάζει καπετάνιο τον Ιταλό σεφ Έκτορα Μποτρίνι και σαλπάρει για μια κρουαζιέρα που φέρνει ένα γύρο τη νότια Ιταλία: Νάπολη, Sorrento, Salerno, Avellino, Caserta και τα νησιά Capri και Ischia.

Επόμενη στάση η Campania, όπου περιμένει ένα πλήρες μενού τριών παθιασμένων πιάτων του ιταλικού νότου, μαγειρεμένα με αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές: σαλάτες, ορεκτικά, κυρίως πιάτα και γλυκό, όλα με 15€ και κέρασμα μια παγωμένη μπίρα Fischer.

Επιπλέον, αν βρεθείς στη La Pasteria και δοκιμάσεις το νέο μενού Giro d’ Italia, μην ξεχάσεις να βγάλεις φωτογραφία το αγαπημένο σου πιάτο και να το ανεβάσεις στη σελίδα της La Pasteria στο Facebook, γιατί έτσι έχεις τη δυνατότητα να πάρεις μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό και να γίνεις μαθητής του Έκτορα Μποτρίνι, ή ακόμα να κερδίσεις ένα δωρεάν γεύμα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.