Θεματα

Η Heineken γίνεται Πράσινη

Η αγαπημένη σου μπίρα άλλαζει όνομα και κερνάει

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
71361-143740.jpg

Το όνομα της πιο διεθνούς μπίρας σε όλο τον κόσμο αλλάζει! Η Heineken γίνεται Πράσινη, όπως την αποκαλούμε τόσα χρόνια και το γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο. Μας κερνάει! Την Κυριακή 29 Ιουνίου με την πρώτη Heineken που θα παραγγείλεις σε οποιοδήποτε από τα συνεργαζόμενα καταστήματα παίρνεις δωρεάν μια Πράσινη.

Βρες τη δική σου στο www.heineken.gr/ginetai αναζητώντας τα καταστήματα που συμμετέχουν στην ενέργεια.

Αυτό το καλοκαίρι η Heineken θα είναι μαζί μας παντού, προσκαλώντας μας να δούμε τα πράγματα θετικά. «Σκέψου Γίνεται» και πάρε μέρος στην φιλόδοξη αλλά και απλή αποστολή της Heineken: να συγκεντρώσουμε 1.000.000 «Γίνεται»! Γιατί, όσο περισσότεροι το πιστεύουμε, τόσες περισσότερες εκπλήξεις θα… γίνονται στην πορεία!

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της Heineken στο facebook και στο www.heineken.gr/ginetai για να μάθετε όλες τις διασκεδαστικές και αισιόδοξες εκπλήξεις που σας περιμένουν!

Σκέψου Γίνεται! #skepsouginetai

Heineken. Open Your World

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.