Στο La Suite Lounge, στον τελευταίο όροφο του St. George Lycabettus, τα έχουν αλλάξει όλα και ετοιμάζονται να ζήσουν το καλοκαίρι με νέο design, νέο λαχταριστό μενού και το νέο White Bar. Η πανοραμική και ασύγκριτη θέα που απλώνεται πάνω από όλη την Αθήνα, μέχρι να αγγίξει τα νησιά του Σαρωνικού παραμένει το ίδιο πανέμορφη, καλώντας μας σε δροσερά απογεύματα και μαγευτικές βραδιές.
Το νέο μενού, που επιμελήθηκε ο executive chef Βασίλης Μήλιος, έχει όνομα που τα λέει όλα: «Made in Greece». Τουτέστιν, δημιουργική ελληνική κουζίνα με αγνά ελληνικά υλικά και προϊόντα με χαρακτήρα: σαλάτα με ψητά μανιτάρια και λαδοτύρι Μυτιλήνης σε καλάθι από χωριάτικο ψωμί, λαζάνια Τήνου με αυγοτάραχο, παϊδάκι αρνίσιο με κρούστα από φιστίκι Αιγίνης και σάλτσα μαυροδάφνης, φιλέτο σφυρίδας με καπνιστή μελιτζάνα, πατάτες με κρόκο κοζάνης και σάλτσα κακαβιάς.
Τέλεια συντροφιά στο φρέσκο μενού κάνει το καινούργιο White Bar, που έχει μεγάλη ποικιλία σε aperitif και πρωτότυπα cocktails «Made in Greece!», με παιχνιδιάρικα ονόματα όπως «Mouzito» και «Masticha Cosmo».
Τα καλοκαιρινά σχέδια δεν σταματούν εδώ, συνεχίζονται με ιδιαίτερες βραδιές με full moon parties, sunset aperitivo, θεματικά μενού, Dj sets και πολλές ακόμα εκπλήξεις, όπως το πάρτι που θα γίνει την Πέμπτη 3 Ιουλίου, με live show από τον Αδάμ Τσαρούχη και αρκετούς special guests (ώρα έναρξης 22.00, είσοδος ελεύθερη).
Κλεομένους 2, Κολωνάκι, 210 7416163
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εδώ θα ανακαλύψεις από δεκάδες noodles μέχρι τσιπς από φύκια
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.