Θεματα

Καλοκαίρι στο Λυκαβηττό

Με την ταξιδιάρικη θέα του La Suite Lounge

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
71161-143335.jpg

Στο La Suite Lounge, στον τελευταίο όροφο του St. George Lycabettus, τα έχουν αλλάξει όλα και ετοιμάζονται να ζήσουν το καλοκαίρι με νέο design, νέο λαχταριστό μενού και το νέο White Bar. Η πανοραμική και ασύγκριτη θέα που απλώνεται πάνω από όλη την Αθήνα, μέχρι να αγγίξει τα νησιά του Σαρωνικού παραμένει το ίδιο πανέμορφη, καλώντας μας σε δροσερά απογεύματα και μαγευτικές βραδιές.

Το νέο μενού, που επιμελήθηκε ο executive chef Βασίλης Μήλιος, έχει όνομα που τα λέει όλα: «Made in Greece». Τουτέστιν, δημιουργική ελληνική κουζίνα με αγνά ελληνικά υλικά και προϊόντα με χαρακτήρα: σαλάτα με ψητά μανιτάρια και λαδοτύρι Μυτιλήνης σε καλάθι από χωριάτικο ψωμί, λαζάνια Τήνου με αυγοτάραχο, παϊδάκι αρνίσιο με κρούστα από φιστίκι Αιγίνης και σάλτσα μαυροδάφνης, φιλέτο σφυρίδας με καπνιστή μελιτζάνα, πατάτες με κρόκο κοζάνης και σάλτσα κακαβιάς.

n

Τέλεια συντροφιά στο φρέσκο μενού κάνει το καινούργιο White Bar, που έχει μεγάλη ποικιλία σε aperitif και πρωτότυπα cocktails «Made in Greece!», με παιχνιδιάρικα ονόματα όπως «Mouzito» και «Masticha Cosmo».

Τα καλοκαιρινά σχέδια δεν σταματούν εδώ, συνεχίζονται με ιδιαίτερες βραδιές με full moon parties, sunset aperitivo, θεματικά μενού, Dj sets και πολλές ακόμα εκπλήξεις, όπως το πάρτι που θα γίνει την Πέμπτη 3 Ιουλίου, με live show από τον Αδάμ Τσαρούχη και αρκετούς special guests (ώρα έναρξης 22.00, είσοδος ελεύθερη).

Κλεομένους 2, Κολωνάκι, 210 7416163

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.