Θεματα

Οι δικές σας συνταγές για πασχαλινό τσουρέκι

Οι αναγνώστες της ATHENS VOICE ζυμώνουν αφράτα τσουρέκια και μας στέλνουν φωτογραφίες που μοσχοβολάνε Πάσχα

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι δικές σας συνταγές για τσουρέκι
Φωτογραφία: @memi_kiritsi/ Instagram

Δείτε τις φωτογραφίες με συνταγές για πασχαλινό τσουρέκι που ανέβασαν οι αναγνώστες της ATHENS VOICE με hashtag #tastevoice

Βουτυρένιο, αφράτο, και τόσο μυρωδάτο… Ποιος μπορεί να αντισταθεί στο Πασχαλινό Τσουρέκι; Το τρως για πρωινό, για σνακ, για απογευματινό, στις βραδινές λιγούρες, με μαρμελάδα, με σοκολάτα, σκέτο. Και φέτος αποφάσισες να φτιάξεις το δικό σου!

Όσο πλησιάζουμε προς το Πάσχα ο γευστικός λογαριασμός της ATHENS VOICE στο Instagram (@tastevoice) γεμίζει με καταπληκτικές συνταγές για τσουρέκια. Πειραματίζεστε, μας κάνετε tag και έτσι έχουμε την ευκαιρία να δούμε δεκάδες πρωτότυπες συνταγές. Τσουρέκια με σοκολάτα, με φιστικοβούτυρο, με προζύμι, ακόμα και vegan! Παρακάτω συγκεντρώσαμε κάποιες  από τις ωραιότερες για να πάρετε ιδέες και μυστικά επιτυχίας για να φτιάξετε κι εσείς το δικό σας.

Αν θέλετε να δείτε τη φωτογραφία σας δημοσιευμένη στο site της Athens Voice, ακολουθείστε  την @tastevoice στο Instagram και κάντε tag ό,τι νόστιμο φτιάξατε σήμερα!

Καλά ζυμώματα!

Τσουρέκι γεμιστό με πραλίνα και φιστικοβούτυρο από τον the_coook:

Μαλακό τσουρέκι από το sweetandsalty_feelings:

Πασχαλινό τσουρέκι από τη memi_kiritsi:

Τσουρέκι με προζύμι και χωρίς ζύμωμα από τον jbouro:

Vegan τσουρέκι από τον themisefthimoudis:

Αφράτο τσουρέκι από τη nikis_food:

Τσουρεκάρες από τη missmimifoodie:

Τσουρέκι φόρμας με σοκολάτα από τη marinou_nicol:

Αφράτο και αρωματικό τσουρέκι από την tsoukala_angeliki:

Τσουρεκάκια από τη xristina.kemou:

Τσουρέκι ψημένο στον ξυλόφουρνο από το foodgram_by_natasa:

Τσουρέκι από το photobloom_:

Τσουρέκι με κρέμα γάλακτος και άρωμα μαστίχας από τη misstastygr:

Τσουρέκι με έτοιμο μείγμα από το xenias_foodstories:

Ατομικά τσουρεκάκια από το the.akjournal:

Τσουρέκι με ίνες από τον dimitrios.makriniotis:

Τσουρέκι με μαστίχα και μαχλέπι από το foodenyo:

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.