- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Οι δικές σας συνταγές για πασχαλινό τσουρέκι
Οι αναγνώστες της ATHENS VOICE ζυμώνουν αφράτα τσουρέκια και μας στέλνουν φωτογραφίες που μοσχοβολάνε Πάσχα
Δείτε τις φωτογραφίες με συνταγές για πασχαλινό τσουρέκι που ανέβασαν οι αναγνώστες της ATHENS VOICE με hashtag #tastevoice
Βουτυρένιο, αφράτο, και τόσο μυρωδάτο… Ποιος μπορεί να αντισταθεί στο Πασχαλινό Τσουρέκι; Το τρως για πρωινό, για σνακ, για απογευματινό, στις βραδινές λιγούρες, με μαρμελάδα, με σοκολάτα, σκέτο. Και φέτος αποφάσισες να φτιάξεις το δικό σου!
Όσο πλησιάζουμε προς το Πάσχα ο γευστικός λογαριασμός της ATHENS VOICE στο Instagram (@tastevoice) γεμίζει με καταπληκτικές συνταγές για τσουρέκια. Πειραματίζεστε, μας κάνετε tag και έτσι έχουμε την ευκαιρία να δούμε δεκάδες πρωτότυπες συνταγές. Τσουρέκια με σοκολάτα, με φιστικοβούτυρο, με προζύμι, ακόμα και vegan! Παρακάτω συγκεντρώσαμε κάποιες από τις ωραιότερες για να πάρετε ιδέες και μυστικά επιτυχίας για να φτιάξετε κι εσείς το δικό σας.
Αν θέλετε να δείτε τη φωτογραφία σας δημοσιευμένη στο site της Athens Voice, ακολουθείστε την @tastevoice στο Instagram και κάντε tag ό,τι νόστιμο φτιάξατε σήμερα!
Καλά ζυμώματα!
Τσουρέκι γεμιστό με πραλίνα και φιστικοβούτυρο από τον the_coook:
Μαλακό τσουρέκι από το sweetandsalty_feelings:
Πασχαλινό τσουρέκι από τη memi_kiritsi:
Τσουρέκι με προζύμι και χωρίς ζύμωμα από τον jbouro:
Vegan τσουρέκι από τον themisefthimoudis:
Αφράτο τσουρέκι από τη nikis_food:
Τσουρεκάρες από τη missmimifoodie:
Τσουρέκι φόρμας με σοκολάτα από τη marinou_nicol:
Αφράτο και αρωματικό τσουρέκι από την tsoukala_angeliki:
Τσουρεκάκια από τη xristina.kemou:
Τσουρέκι ψημένο στον ξυλόφουρνο από το foodgram_by_natasa:
Τσουρέκι από το photobloom_:
Τσουρέκι με κρέμα γάλακτος και άρωμα μαστίχας από τη misstastygr:
Τσουρέκι με έτοιμο μείγμα από το xenias_foodstories:
Ατομικά τσουρεκάκια από το the.akjournal:
Τσουρέκι με ίνες από τον dimitrios.makriniotis:
Τσουρέκι με μαστίχα και μαχλέπι από το foodenyo:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.