Tortilla Wrap: το λαχταριστό food trend του Tik Tok
Τόσα χρόνια διπλώναμε την tortilla τελείως λάθος
To Tortilla Wrap είναι από τα food trend του Tik Tok που αξίζει να δοκιμάσεις
Αν κάτι μας έμαθε η καραντίνα είναι πως οι άνθρωποι όταν βαριούνται, μπορούν να γίνουν εξαιρετικά εφευρετικοί, ειδικά όσον αφορά το φαγητό τους. Στην προηγούμενη καραντίνα μάθαμε από τον σωστό τρόπο να ανοίγουμε ένα κουτί δημητριακών μέχρι πώς να φτιάχνουμε ανθισμένες focaccias. Στο δεύτερο lockdown το Tik Tok συνεχίζει ακάθεκτο και μας δείχνει κάποια food trend που μας κάνουν να αναφωνούμε «Μα καλά, εγώ γιατί δεν το είχα σκεφτεί αυτό τόσο καιρό;»
Το πρώτο είναι το εξαιρετικά δημοφιλές #fetapastachallenge (έχουμε γράψει αναλυτικά για αυτό εδώ) που μάλιστα έχει πρωταγωνιστή τη δική μας ελληνική φέτα! Το δεύτερο ακούει στο όνομα #tortillawraptrend και ανοίγει ένα ωραίο, νέο κόσμο αφιερωμένο στους τρόπους με τους οποίους μπορείς να απολαύσεις μια tortilla. Τι ακριβώς είναι όμως το #tortillawrap;
Πολύ απλά, παίρνεις μια tortilla και τη χωρίζεις νοητά σε τεταρτημόρια. Την κόβεις σε μια πλευρά, ξεκινώντας από το κέντρο και φτάνοντας μέχρι τη μια της άκρη. Έπειτα, απλώνεις πάνω σε κάθε τεταρτημόριο τα υλικά της αρεσκείας σου και απλώς διπλώνεις την tortilla κυκλικά, ξεκινώντας από το σημείο που την έχεις κόψει. Στο τέλος, σοτάρεις για λίγο την tortilla σου στο τηγάνι και σε μερικά λεπτά έχεις ένα τέλειο σνακ (ή πρωινό ή βραδινό ή επιδόρπιο, το tortilla wrap τρώγεται με κάθε τρόπο)!
Το καλό είναι ότι καθώς η tortilla έχει ουδέτερη γεύση, μπορείς να προσθέσεις είτε γλυκά, είτε αλμυρά υλικά. Το ακόμη καλύτερο είναι ότι οι συνδυασμοί είναι πραγματικά ατελείωτοι, έτσι που όσες φορές κι αν φτιάξεις μια tortilla κατά αυτό τον τρόπο, ποτέ δεν θα τη βαρεθείς και ποτέ των ποτών δεν θα ξεμείνεις από ιδέες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα βιβλίο μαγειρικής με ιστορία, γεμάτο συνταγές της δικής μου ιστορίας
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.