Θεματα

Κερδίστε μια διανυκτέρευση στο St. George Lycabettus

Μεγάλος διαγωνισμός στο Instagram της @tastevoice

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
acropolis_suite.jpg

Κερδίστε μια διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο St.George Lycebettus στο Κολωνάκι

Αυτή η Σαρακοστή ίσως είναι διαφορετική από τις άλλες, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα τη ζήσουμε όσο καλύτερα γίνεται… Ας πούμε με τη θέα της Ακρόπολης στα πόδια μας και τους χαρταετούς που θα πετούν στον Λόφο του Λυκαβηττού σε απόσταση αναπνοής!

H ATHENS VOICE και το ξενοδοχείο St. George Lycabettus σας προσφέρουν μία διανυκτέρευση για δύο άτομα σε ένα από τα πολυτελή δίκλινα δωμάτια του εμβληματικού ξενοδοχείου, που έχουν θέα σε όλη την πόλη, από την Ακρόπολη μέχρι τη θάλασσα του Αργοσαρωνικού που λαμπυρίζει στο βάθος. Η διανυκτέρευση περιλαμβάνει πλούσιο δείπνο, γεμάτο με λαχταριστά, σαρακοστιανά πιάτα, καθώς και πρωινό για την επόμενη μέρα. Μπορείτε να επιλέξετε να διανυκτερεύσετε στο ξενοδοχείο όποια βραδιά εσείς επιθυμείτε κατά το διάστημα από 15/03/2021 μέχρι και 15/04/2021.

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό επισκεφθείτε τον γευστικό λογαριασμό της ATHENS VOICE στο Instagram (@tastevoice) και ακολουθείστε τις οδηγίες που θα βρείτε στο σχετικό post. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 15 Μαρτίου.

Στο μεταξύ πάρτε μια γεύση από το λαχταριστό μενού που ο executive chef του ξενοδοχείου Βασίλης Μήλιος ετοιμάζει αυτές τις μέρες:

Signature Dish By Vassilis Milios

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.