- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Αυτή την Τσικνοπέμπτη φτιάξε σπιτικά σουβλάκια με γύρο Nostimost
Αν μου ζητούσαν να διαλέξω μια κατηγορία κρέατος που δεν θα ήθελα με τίποτα να λείπει από την Τσικνοπέμπτη μου, θα απαντούσα χωρίς δεύτερη σκέψη: γύρος και πάλι γύρος! Δεν λέω, καλά τα καλαμάκια και οι πανσέτες, αλλά κακά τα ψέματα… τίποτα δεν μπορεί να συναγωνιστεί σε νοστιμιά τον αθάνατο, ξεροψημένο γύρο! Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι είναι σχεδόν ακατόρθωτο να φτιάξεις γύρο στο σπίτι. Παρόλα αυτά, αυτή την Τσικνοπέμπτη, σου υποσχόμαστε ότι θα φτιάξεις τα πιο νόστιμα, σπιτικά σουβλάκια με γύρο που θα βρεις… στο ψυγείο σου!
Ο γύρος Nostimost* είναι αυθεντικός ελληνικός γύρος, ξεροψημένος και λεπτά κομμένο, που διατηρείται στην κατάψυξη και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Παρασκευάζεται από εκλεκτές πρώτες ύλες, χωρίς χημικά πρόσθετα, αρωματικές ύλες ή συντηρητικά και μπαίνει σε συσκευασία διπλής προστασίας για μεγαλύτερη ασφάλεια από τυχόν αυξομειώσεις της θερμοκρασίας. Η συνταγή του είναι η πατροπαράδοτη, αυθεντική ελληνική συνταγή, ενώ θα βρεις μια πλούσια ποικιλία για όλα τα γούστα: γύρο χοιρινό, γύρο κοτόπουλο, Doner και γύρο βόειο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ζεστάνεις τον γύρο για λίγα λεπτά σε φούρνο μικροκυμάτων ή να τον σοτάρεις ελάχιστα σε ένα τηγάνι. Τόσο απλά!
Επειδή, όμως, η Τσικνοπέμπτη στηρίζεται στην ποικιλία, στη σειρά Nostimost θα ανακαλύψεις και ένα σωρό ακόμη λιχουδιές για να εμπλουτίσεις το τραπέζι σου: λαχταριστά κεφτεδάκια φούρνου με δυόσμο, αυθεντικό ανατολίτικο κεμπάπ χωρίς χοιρινό, ζουμερά φιλετάκια κοτόπουλου ελαφρά μαριναρισμένα σε μυρωδάτα μπαχαρικά, τραγανές κοτομπουκιές από ολόκληρο φιλέτο κοτόπουλου και μπιφτεκάκια από 100% μοσχαρίσιο κιμά!
Αναζήτησε τα προϊόντα της σειρά Nostimost στο τμήμα κατάψυξης όλων των μεγάλων supermarkets και ζήσε φέτος την πιο ζουμερή Τσικνοπέμπτη της ζωής σου!
*Η σειρά Nostimost παράγεται από την Elvida Food, μια ελληνική εταιρεία με έδρα το Περιστέρι του Νομού Αττικής. Αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην παραγωγή αυθεντικού ελληνικού γύρου, σουβλακίου κι άλλων προϊόντων με βάση το κρέας (όπως κεμπάπ, burger, μπιφτέκια κ.α.). Υπήρξε η πρώτη εταιρεία που το 2002 καθιέρωσε τη βιομηχανική παραγωγή γύρου στην ελληνική αγορά και αυτή τη στιγμή τα προϊόντα της εξάγονται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 25 χώρες.
Elvida Foods, Στυλιανού Γονατά 40, Περιστέρι, +30 210 5785051, www.nostimost.gr, www.elvidafoods.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εδώ θα ανακαλύψεις από δεκάδες noodles μέχρι τσιπς από φύκια
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.