Θεματα

Φεγγαράδα στην πόλη

3 parties για να γιορτάσεις την πανσέληνο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
70316-141772.jpg

Η πρώτη πανσέληνος του καλοκαιριού θα ξεμυτίσει σε λίγες ώρες στον ουρανό της πόλης και οι Αθηναίοι την καλωσορίζουν με 3 parties που γίνονται με θέα το νυχτερινό ουρανό και την πολιτεία να καθρεφτίζεται σε ένα ολοστρόγγυλο, πλατύ φεγγάρι…

Full moon party στο Poseidon Hotel

n

Στο Sky bar 360, στον 8ο όροφο του Poseidon Hotel θα έχει δροσερά κοκτέιλ, live dj sets και θέα που κόβει την ανάσα. Το πάρτι θα γίνει δίπλα στην πισίνα του Sky bar 360 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λ. Ποσειδώνος 72, Παλαιό Φάληρο, 210 9872000

Full moon στον κήπο του Li-Li Shu

n

Το Li-Li Shu Summer Bar Restaurant, έχει έναν από τους πιο ατμοσφαιρικούς κήπους του κέντρου. Για την πρώτη καλοκαιρινή πανσέληνο, ετοιμάζεται μεγάλο πάρτι με σύγχρονη γιαπωνέζικη κουζίνα, τέλειο τζιν τόνικ και μουσικές από το Dj Αλέξανδρο Χριστόπουλο. Απαραίτητες οι κρατήσεις στο 210 7222254

Δεινοκράτους 1, Κολωνάκι

Πανσέληνος στο St. George Lycabettus

n

Στην πισίνα του ξενοδοχείου απόψε το βράδυ σερβίρουν εξαιρετικά κοκτέιλ για να τα απολαύσεις κοιτώντας το φεγγάρι και την πανοραμική θέα της πόλης, που ξεδιπλώνεται κάτω από τα πόδια σου. Επίσης, στο La Suite Lounge έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις το μοναδικό Full Moon Menu (35€/άτομο) και να ακούσεις τις μουσικές επιλογές της Dj και παραγωγού του Galaxy Fm, Έφης Μαλτέζου. Για κρατήσεις: 210 7416191

Κλεομένους 2, Κολωνάκι

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.