- CITY GUIDE
- PODCAST
-
26°
Τα απίστευτα νόστιμα σνακ ολικής άλεσης
Ποιος είπε ότι το υγιεινό δεν μπορεί να είναι και απολαυστικά νόστιμο;
![114868-649339.jpg 114868-649339.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/contributor/114868-649339.jpg)
![Τα απίστευτα νόστιμα σνακ ολικής άλεσης Τα απίστευτα νόστιμα σνακ ολικής άλεσης](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2021/02/12/01.jpg)
Τα Lay’s Ολικής είναι ένα νόστιμο σνακ 100% ολικής άλεσης με 4 δημητριακά
Να είμαι ειλικρινής; Θα είμαι. Όταν όλοι μου οι φίλοι, ο ένας μετά τον άλλον, αποφάσισαν πριν μερικά χρόνια να στραφούν προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, να τρώνε υγιεινά και να αρχίζουν γυμναστική, εγώ παρέμενα σταθερά αδιάφορη. Δεν ήθελα να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου, πόσο μάλλον τις διατροφικές μου… ατασθαλίες. Λατρεύω το junk food, τα πληθωρικά φαγητά και τα κάθε είδους σνακ.
![03.jpg 03.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/03_65.jpg)
Παρόλα αυτά, το ευχάριστο με τους ανθρώπους είναι ότι μπορούν να επηρεάσουν ο ένας τον άλλον θετικά. Θέλω να πω ότι όταν κάνεις στενή παρέα με κάποιον που ακολουθεί υγιεινή διατροφή, λίγο-πολύ, έστω και από απλή περιέργεια θα δοκιμάσεις τις δικές του υγιεινές λιχουδιές. Και κάπως έτσι μπήκαν στη ζωή μου τα προϊόντα ολικής άλεσης. Ψωμί, δημητριακά, διάφορα σνακ που τελικά αποδείχθηκαν νοστιμότατα και επιπλέον πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.
![02.jpg 02.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/02_69.jpg)
Πλέον είναι γνωστό ότι τα προϊόντα ολικής άλεσης είναι πλούσια σε φυτικές ίνες. Κι αν σε αυτό προσθέσουμε και την υπέροχη γεύση τους, τότε μπορούμε εύκολα να αντιληφθούμε γιατί τα προϊόντα ολικής άλεσης από ένα απλό trend εξελίχθηκαν σε αγαπημένη διατροφική συνήθεια.
![05.jpg 05.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/05_55.jpg)
Καλά μέχρι εδώ. Η πραγματική αποκάλυψη, όμως, τουλάχιστον για εμένα, στο μεγάλο κεφάλαιο «προϊόντα ολικής άλεσης» έγινε λίγες μέρες πριν στους διαδρόμους του σούπερ μάρκετ. Εδώ, που η συγκάτοικός μου επέμενε να συμπεριλάβουμε στα ψώνια τις εβδομάδας ένα διαφορετικό σνακ από αυτά που συνηθίζουμε. Κι έτσι γυρίσαμε σπίτι με τη νέα Ολική Απόλαυση των Lay’s Ολικής! Πρόκειται για ένα σνακ 100% ολικής άλεσης με 4 δημητριακά, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές, τα οποία και κυκλοφορούν σε δύο γεύσεις: θαλασσινό αλάτι και sour cream & Μαύρο Πιπέρι (η προσωπική μου αγαπημένη). Αν δεν τα έχεις δοκιμάσει, ίσως να έχει έρθει η στιγμή να το κάνεις. Σε περιμένουν τραγανά κι άκρως απολαυστικά… ολικά δαγκώματα!
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
«Αυτή η φρέσκια γεύση του ψαριού, η βαθιά κρουστή, ιωδιούχα και θαλασσινή, έχει γραφτεί ανεξίτηλα στο γευστικό dna των Ελλήνων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.