Θεματα

2020 Τα βραβεία των αναγνωστών: Σεφ

Ποιος ήταν ο καλύτερος σεφ;

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 771
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sotiris_nea.jpg
Σωτήρης Κοντιζάς

Όσκαρ 2020: Οι αναγνώστες της ATHENS VOICE ψήφισαν για τον καλύτερο σεφ

Η χρονιά που πέρασε δεν ήταν καθόλου εύκολη για την εστίαση, και οι άνθρωποί της αξίζουν περισσότερο παρά ποτέ όλη την αγάπη και την συμπαράστασή μας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στην ATHENS VOICE ψηφίσαμε τα εστιατόρια που ξεχώρισαν, τους σεφ που έκαναν τη διαφορά, όλα τα στέκια της πόλης που συζητήθηκαν. Έπειτα, σας ζητήσαμε να ψηφίσετε τα δικά σας αγαπημένα εστιατόρια (μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα εδώ). Κι εσείς με τη σειρά σας, μέσα από το σάιτ της A.V. ανακατέψατε την κατάταξη στις δεκάδες σύμφωνα με τα δικά σας κριτήρια και δώσατε τα δικά σας αποτελέσματα. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους! Ευχόμαστε σε όλους τους ανθρώπους της εστίασης η επόμενη χρονιά να είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη…

1. Σωτήρης Κοντιζάς (Nolan, Proveleggios, PS: Luncheon)

kontizas.jpg

2. Αλέξανδρος Τσιοτίνης (ΣΙ ΤΙ ΣΗ, CTC)

alex_cooks_home_4.jpg

3. Πάνος Ιωαννίδης (Ovio)

panosiwannidis.jpg

4. Νίκος Θωμάς (Privilege, Simul)

nikos-thomas.jpg

5. Ερβέ Προνζάτο (Herve)

herve.jpg

6. Άρης Βεζενές (Vezene, Birdman)

aris_vezenes.jpg

7. Μανώλης Παπουτσάκης (Χαρούπι, Δέκα Τραπέζια)

manolis_papoutsakis.jpg

8. Άνταμ Κοντοβάς (Kobra)

adam_kontovas.jpg

9. Γκίκας Ξενάκης (Aleria)

chef_gikas_xenakis_1.jpg

10. Θάνος Στασινός (Huracan)

nikkei-stasinos.jpg

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.