Θεματα

2020 Τα βραβεία των αναγνωστών: Σεφ

Ποιος ήταν ο καλύτερος σεφ;

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 771
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sotiris_nea.jpg
Σωτήρης Κοντιζάς

Όσκαρ 2020: Οι αναγνώστες της ATHENS VOICE ψήφισαν για τον καλύτερο σεφ

Η χρονιά που πέρασε δεν ήταν καθόλου εύκολη για την εστίαση, και οι άνθρωποί της αξίζουν περισσότερο παρά ποτέ όλη την αγάπη και την συμπαράστασή μας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στην ATHENS VOICE ψηφίσαμε τα εστιατόρια που ξεχώρισαν, τους σεφ που έκαναν τη διαφορά, όλα τα στέκια της πόλης που συζητήθηκαν. Έπειτα, σας ζητήσαμε να ψηφίσετε τα δικά σας αγαπημένα εστιατόρια (μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα εδώ). Κι εσείς με τη σειρά σας, μέσα από το σάιτ της A.V. ανακατέψατε την κατάταξη στις δεκάδες σύμφωνα με τα δικά σας κριτήρια και δώσατε τα δικά σας αποτελέσματα. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους! Ευχόμαστε σε όλους τους ανθρώπους της εστίασης η επόμενη χρονιά να είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη…

1. Σωτήρης Κοντιζάς (Nolan, Proveleggios, PS: Luncheon)

kontizas.jpg

2. Αλέξανδρος Τσιοτίνης (ΣΙ ΤΙ ΣΗ, CTC)

alex_cooks_home_4.jpg

3. Πάνος Ιωαννίδης (Ovio)

panosiwannidis.jpg

4. Νίκος Θωμάς (Privilege, Simul)

nikos-thomas.jpg

5. Ερβέ Προνζάτο (Herve)

herve.jpg

6. Άρης Βεζενές (Vezene, Birdman)

aris_vezenes.jpg

7. Μανώλης Παπουτσάκης (Χαρούπι, Δέκα Τραπέζια)

manolis_papoutsakis.jpg

8. Άνταμ Κοντοβάς (Kobra)

adam_kontovas.jpg

9. Γκίκας Ξενάκης (Aleria)

chef_gikas_xenakis_1.jpg

10. Θάνος Στασινός (Huracan)

nikkei-stasinos.jpg

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.