Θεματα

Όλοι για τη Βραζιλία

Τα βραζιλιάνικα πιάτα των T.G.I Fridays, σε κάνουν να γλύφεις τα δάχτυλά σου

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αυτό το καλοκαίρι, το Mundial έχει στρέψει τα βλέμματα όλων στη Βραζιλία. Και αν η εξωτική χώρα σου πέφτει κομματάκι μακριά, τα T.G.I Fridays, σου την φέρνουν στο πιάτο. Γιατί η Βραζιλία εκτός από σάμπα, φτερά και μαυρισμένα σώματα, έχει να παρουσιάσει κι ένα λαχταριστό, γευστικό σύμπαν.

Παραδοσιακές βραζιλιάνικες κροκέτες São Paulo Coxinhas με κοτόπουλο, τυρί κρέμα, καρότο και κρεμμύδι, που βουτάς μέσα σε δροσερή sour cream με ξύσμα λεμονιού είναι μόνο η αρχή.

Στη συνέχεια, τα βραζιλιάνικα πιάτα σε βάζουν με τη μία στην μαγευτική κουλτούρα της Βραζιλίας: Maracanã Grilled Chicken (φιλέτα κοτόπουλου μαριναρισμένα σε μπύρα, με φρεσκοτριμμένο ginger, πάπρικα και ψημένα στη σχάρα, που έρχονται στο πιάτο σας μαζί με ρύζι αρωματισμένο με γάλα καρύδας και μπαχαρικά), Moqueca De Camaroes (γαρίδες μαριναρισμένες σε καυτερή σάλτσα τομάτας και γάλα καρύδας, σερβιρισμένες πάνω σε ρύζι με μυρωδικά), Churrasco Pork Skewer (χοιρινό σουβλάκι μαριναρισμένο σε μπύρα, με φρέσκο ginger και πάπρικα, ψημένο στη σχάρα με φρέσκο ανανά, σερβιρισμένο με ρύζι αρωματισμένο με γάλα καρύδας και μπαχαρικά, συνοδευόμενο από Pineapple Pico de Gallo, Chimmichuri και παραδοσιακή βραζιλιάνικη Farofa) ή Churrasco Beef Skewer (μοσχαρίσιο σουβλάκι με φρέσκο ανανά ψημένο στη σχάρα, που σερβίρεται με ρύζι και μυρωδικά.)

Για το τέλος, δοκίμασε τη σπιτική Coconut Mango Strawberry Panna Cotta, από γάλα καρύδας, που σερβίρεται με πουρέ μάνγκο και σος από φρέσκες φράουλες.

Αν πάλι λαχταράς ένα αυθεντικό, βραζιλιάνικο cocktail τα T.G.I Fridays έχουν τη σπιρτόζα Caipirinha, που χαρίζει την απολαυστική δροσιά της, μέχρι και την τελευταία γουλιά.

Και αν ανήκεις στους ποδοσφαιρόφιλους, οι εκπλήξεις των T.G.I Fridays δεν σταματούν εδώ, γιατί κατά τη διάρκεια προβολής των αγώνων του Mundial, για κάθε μπύρα Heineken που παραγγέλνεις, σου χαρίζουν άλλη μία εντελώς δωρεάν!

*Πάρε μέρος στον Brazilian διαγωνισμό των T.G.I Fridays στο instagram, για να διεκδικήσεις πολλά γευστικά δώρα, με τρία απλά βήματα:

1. Φωτογράφισε το Brazilian πιάτο σου με τρόπο που θα μας ταξιδεύει σε εξωτικά μέρη.

2. Ακολούθησε τα T.G.I Fridays στο Instagram, @tgifridays.gr

2. Ανέβασε τη φωτογραφία σου στο Instagram, με hashtag #FridaystasteofBrazil