Ο Βαλεντίνος έρχεται! Κερδίστε διαμονή στο St. George Lycabettus
Το τέλειο δώρο για την ημέρα των ερωτευμένων!
Κερδίστε μια διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο St.George Lycabettus στο Κολωνάκι και ένα πλούσιο δείπνο για το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου
Νομίζω ότι όλοι χρειαζόμαστε αφορμές για να ξεχαστούμε, να ονειρευτούμε, να ερωτευτούμε… Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φέτος θα μας βρει σε καραντίνα, αλλά… ποιος είπε ότι δεν μπορούμε να τη γιορτάσουμε όσο καλύτερα γίνεται; Και με τη φράση «όσο καλύτερα γίνεται» εννοούμε ένα πλούσιο δείπνο από έναν εξαιρετικό σεφ και ένα κρεβάτι που κοιτάει τα αστέρια και τη φωτισμένη Ακρόπολη…
Το ξενοδοχείο St. George Lycabettus και η ATHENS VOICE προσφέρουν σε ένα τυχερό/ή και το άλλο του μισό μια διανυκτέρευση για τις 13 ή τις 14 Φεβρουαρίου στο πολυτελές ξενοδοχείο, που βρίσκεται στους πρόποδες του Λυκαβηττού. Θα περάσετε το βράδυ σε ένα ονειρεμένο δίκλινο δωμάτιο με θέα την Ακρόπολη, θα απολαύσετε ένα μενού για ερωτευμένους που έχει δημιουργήσει ο εξαιρετικός executive chef του ξενοδοχείου Βασίλης Μήλιος και την επόμενη μέρα θα ξυπνήσετε με ένα πλούσιο πρωινό στο κρεβάτι!
Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται μέσα από την @tastevoice, τον γευστικό λογαριασμό της ATHENS VOICE στο Instagram. Πατήστε εδώ και ακολουθείστε τις οδηγίες για να συμμετέχετε. Ο νικητής θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου.
Στο μεταξύ, πάρτε μια γεύση από τις νόστιμες εκπλήξεις που θα περιλαμβάνει το μενού εκείνης της βραδιάς, παρακολουθώντας το παρακάτω video:
St. George Lycabettus: Κλεομένους 2, Κολωνάκι
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα βιβλίο μαγειρικής με ιστορία, γεμάτο συνταγές της δικής μου ιστορίας
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.