- CITY GUIDE
- PODCAST
-
30°
Ο Βαλεντίνος έρχεται! Κερδίστε διαμονή στο St. George Lycabettus
Το τέλειο δώρο για την ημέρα των ερωτευμένων!
Κερδίστε μια διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο St.George Lycabettus στο Κολωνάκι και ένα πλούσιο δείπνο για το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου
Νομίζω ότι όλοι χρειαζόμαστε αφορμές για να ξεχαστούμε, να ονειρευτούμε, να ερωτευτούμε… Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φέτος θα μας βρει σε καραντίνα, αλλά… ποιος είπε ότι δεν μπορούμε να τη γιορτάσουμε όσο καλύτερα γίνεται; Και με τη φράση «όσο καλύτερα γίνεται» εννοούμε ένα πλούσιο δείπνο από έναν εξαιρετικό σεφ και ένα κρεβάτι που κοιτάει τα αστέρια και τη φωτισμένη Ακρόπολη…
Το ξενοδοχείο St. George Lycabettus και η ATHENS VOICE προσφέρουν σε ένα τυχερό/ή και το άλλο του μισό μια διανυκτέρευση για τις 13 ή τις 14 Φεβρουαρίου στο πολυτελές ξενοδοχείο, που βρίσκεται στους πρόποδες του Λυκαβηττού. Θα περάσετε το βράδυ σε ένα ονειρεμένο δίκλινο δωμάτιο με θέα την Ακρόπολη, θα απολαύσετε ένα μενού για ερωτευμένους που έχει δημιουργήσει ο εξαιρετικός executive chef του ξενοδοχείου Βασίλης Μήλιος και την επόμενη μέρα θα ξυπνήσετε με ένα πλούσιο πρωινό στο κρεβάτι!
Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται μέσα από την @tastevoice, τον γευστικό λογαριασμό της ATHENS VOICE στο Instagram. Πατήστε εδώ και ακολουθείστε τις οδηγίες για να συμμετέχετε. Ο νικητής θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου.
Στο μεταξύ, πάρτε μια γεύση από τις νόστιμες εκπλήξεις που θα περιλαμβάνει το μενού εκείνης της βραδιάς, παρακολουθώντας το παρακάτω video:
St. George Lycabettus: Κλεομένους 2, Κολωνάκι
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Καλαμάτα συνδυάζει ομορφιά, ιστορία, γλυκιά ζωή, όλα στα μέτρα του ανθρώπου
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.