2020 Athens Taste Choice
Η A.V. ψήφισε όσα της άνοιξαν την όρεξη τη χρονιά που πέρασε. Ψηφίστε κι εσείς για να ανακατέψετε την κατάταξη
Τα Όσκαρ του 2020: Η ATHENS VOICE βραβεύει τα εστιατόρια που ξεχώρισαν αυτή τη χρονιά
Η φετινή χρονιά ήταν η πιο δύσκολη στην ιστορία της αθηναϊκής εστίασης. Οι σεφ και οι επιχειρηματίες είδαν τα εστιατόριά τους κλειστά και εμείς, το κοινό, χάσαμε τα αγαπημένα μας στέκια όμως ταυτόχρονα καταλάβαμε πόσο μεγάλο μέρος καταλαμβάνουν στην καθημερινότητα και στην καρδιά μας. Έτσι, όπως και το 2019, για μία ακόμη φορά, στεκόμαστε δίπλα τους, βραβεύουμε αυτά που μας αρέσουν πιο πολύ και υψώνουμε το ποτήρι στις καλύτερες στιγμές που θα έρθουν με την καινούργια χρονιά...
ATHENS VOICE Choice 2020: Ψήφισε τα εστιατόρια της χρονιάς
BAR RESTO
Balthazar
The Clumsies
Rock n Roll
Noel
42 Barstronomy
Λοκάλι
TGI Fridays
Dirty Ginger
Pere Ubu
The Dalliance
ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ
Σπονδή
Vezene
Proveleggios
Kobra
G.B. Roof Garden
Herve
Ράτκα
Veri Table
L’ Abreuvoir
Ovio
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ
Βασίλαινας
Varoulko
Artisanal
Hytra
Botrini’s
Aleria
Cookoovaya
Olive Garden
Kuzina
Lost Athens
ASIAN ETHNIC
Sushimou
Nolan
Matsuhisa
Fuga
Tuk Tuk
Huracan
Dos Hermanos
Madame Phu Man Chu
Thai Zab
The Sushi Bar
GASTRO TAVERN
Μαύρο Πρόβατο
Base Grill
Τραβόλτα
Φίτα
Άμα Λάχει
Κρητικός
Σεϋχέλλες
Musique Café & More
Μυστικός Κήπος
Μάνη Μάνη
WINE BAR RESTO
By the Glass
Paleo
Drupes & Drips
Vintage
Warehouse
Fabrica de Vino
Oinoscent
Materia Prima
Heteroclito
Wine with Eleni
VEGAN
Cookoomela Grill
Cats and Monsters
Avocado
Mama Tierra
Veganaki
Γη/ Yi
Bamboo Vegan
Lime Bistro
Avit
Peas
STREET FOOD
Πρίγκιπας
Feyrouz
Po’ Boys
The Spotted Pig
Guarantee
Hoocut
Μπούφαλος
Dirty Μάνη
Talking Breads
Everest
ΣΕΦ
Μανώλης Παπουτσάκης (Χαρούπι, Δέκα Τραπέζια)
Σωτήρης Κοντιζάς (Nolan, Proveleggios)
Γκίκας Ξενάκης (Aleria)
Ερβέ Προνζάτο (Herve)
Θάνος Στασινός (Huracan)
Άρης Βεζενές (Vezene, Birdman)
Νίκος Θωμάς (Privilege, Simul)
Πάνος Ιωαννίδης (Ovio)
Άνταμ Κοντοβάς (Kobra)
Αλέξανδρος Τσιοτίνης (ΣΙ ΤΙ ΣΗ, CTC)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα βιβλίο μαγειρικής με ιστορία, γεμάτο συνταγές της δικής μου ιστορίας
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.