Next Generation: Σταύρος Βαρθαλίτης
«Επαγγελματικά, όσο καλό μου έκανε το παιχνίδι άλλο τόσο ζημιώθηκα από την κρίση που είχε ήδη προκύψει»
![Σταύρος Βαρθαλίτης Σταύρος Βαρθαλίτης](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2020/12/19/barthalitis-stavros_00015-main.jpg)
Ο σεφ και νικητής του Masterchef 2020 Σταύρος Βαρθαλίτης μιλάει για τη χρονιά που πέρασε και τα σχέδιά του για το 2021.
Βγαίνοντας από το Masterchef ομολογώ δεν ήταν εύκολη η καινούργια πραγματικότητα. Χάθηκα με φίλους, κλείστηκα σπίτι όπως όλοι μας, περιορίστηκα, πάλεψα για να καταλάβω ότι αυτό είναι κάτι ανώτερο, κι έτσι προσαρμόστηκα! Επαγγελματικά, όσο καλό μου έκανε το παιχνίδι άλλο τόσο ζημιώθηκα από την κρίση που είχε ήδη προκύψει. Εστιατόρια στα όρια χρεοκοπίας, περιορισμένο μπάτζετ και πολλά προβλήματα στον τρόπο λειτουργίας τους. Κέρδη που πέτυχα μέσα από σκληρή δουλειά και από το βήμα που μου δόθηκε από το παιχνίδι, τα έχασα. Παρόλα αυτά είχα χρόνο για το άλλο μου όνειρο, το digital κομμάτι, στο οποίο έχω συγκεντρωθεί και προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου. Τρέχω τόσο για το κανάλι μου στο YouTube όσο και την ιστοσελίδα που στήνω με την ομάδα μου και δόξα τω Θεώ η στήριξη του κόσμου είναι συγκινητική.
Τα σχέδιά μου για το 2021 είναι να κερδίσω τον χώρο μου στην αγορά εργασίας και να εδραιωθώ ως brand μέσα από καλές και μακροχρόνιες συμφωνίες. Στα σχέδιά μου φυσικά είναι και το καλοκαίρι του ’21, να κάνω ένα πρότζεκτ όπου θα τρώει ο κόσμος από τα χέρια μου και θα με γνωρίσει από κοντά. Το μεγαλύτερο έπαθλο που πήρα από το παιχνίδι είναι η αποδοχή, η στήριξη και η αγάπη του κόσμου, και ο βασικότερος στόχος μου για τη νέα χρονιά είναι να βρω τρόπους, όταν τελειώσει όλο αυτό που περνάμε, να το επιστρέψω πίσω διπλά!
![Σταύρος Βαρθαλίτης Σταύρος Βαρθαλίτης](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/barthalitis-stavros_00015.jpg)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ψήνονται στη σχάρα κατευθείαν από το ποτάμι, ή τηγανίζονται για τους μερακλήδες
Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό
«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»
Μπαίνουμε στην κουζίνα και μαγειρεύουμε με διάσημα τοπικά προϊόντα από 30 γωνιές της Ελλάδος
Λαχταριστά μπέργκερς, φοβερές πίτσες, άπαιχτα σουβλάκια, ακόμα και σπιτικό φαγητό, όλα είναι εδώ
Φτιάξε και απόλαυσε τις καλύτερε μακαρονάδες ενόψη Ολυμπιακών Αγώνων
Για σουβλάκια, πίτσα, burger ή ό,τι σου έρθει στο μυαλό, μπες στο fagi.gr
Aυθεντικές ιταλικές γεύσεις, μαμαδίστικα πιάτα και American street food
Συνταγές βασισμένες στην εποχικότητα, άριστες πρώτες ύλες και value for money τιμές
Η νέα street food λιχουδιά της Αθήνας συμβαίνει στο Fuddy Duddy Pizza, στην οδό Λέκκα
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχει γεύση «πανάκριβη», εστέτ και γκουρμέ
Στο κέντρο της Χώρας, θα το εντοπίσεις και θα το αγαπήσεις αμέσως
Εδώ δεν θα φας «χθεσινό» παγωτό, μόνο υπέροχες γεύσεις με χαμηλά λιπαρά και τόσο όσο ζάχαρη, που φτιάχτηκαν την ημέρα που θα το επισκεφθείς
Ένας ολόκληρος κόσμος νοστιμιάς, πλασμένος από υλικά του πιο λαχταριστού ονείρου
Θα δοκιμάσεις εξαιρετικό French Toast με βατόμουρα και κρέμα πατισερί, αλλά και αλμυρά αβγοπιάτα και φρέσκα σάντουιτς.
Εδώ το φαγητό είναι μοίρασμα που φέρνει κοντά την παρέα και τα cocktails είναι κλασικά και δημιουργούνται με βάση τις αυθεντικές συνταγές
Ξεκινά με γευστικό και αρωματικό πρωινό και εκλεκτούς καφέδες, συνεχίζοντας με δροσιστικά και απολαυστικά cocktails
Cocktails, μοναδική θέα, και αξέχαστα βράδια
Ο σεφ του εστιατορίου The Lost Sheep εξηγεί γιατί στα πιάτα του γεύεσαι τη γαστρονομική κουλτούρα της πατρίδας του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.