- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Next Generation: Σταύρος Βαρθαλίτης
«Επαγγελματικά, όσο καλό μου έκανε το παιχνίδι άλλο τόσο ζημιώθηκα από την κρίση που είχε ήδη προκύψει»
Ο σεφ και νικητής του Masterchef 2020 Σταύρος Βαρθαλίτης μιλάει για τη χρονιά που πέρασε και τα σχέδιά του για το 2021.
Βγαίνοντας από το Masterchef ομολογώ δεν ήταν εύκολη η καινούργια πραγματικότητα. Χάθηκα με φίλους, κλείστηκα σπίτι όπως όλοι μας, περιορίστηκα, πάλεψα για να καταλάβω ότι αυτό είναι κάτι ανώτερο, κι έτσι προσαρμόστηκα! Επαγγελματικά, όσο καλό μου έκανε το παιχνίδι άλλο τόσο ζημιώθηκα από την κρίση που είχε ήδη προκύψει. Εστιατόρια στα όρια χρεοκοπίας, περιορισμένο μπάτζετ και πολλά προβλήματα στον τρόπο λειτουργίας τους. Κέρδη που πέτυχα μέσα από σκληρή δουλειά και από το βήμα που μου δόθηκε από το παιχνίδι, τα έχασα. Παρόλα αυτά είχα χρόνο για το άλλο μου όνειρο, το digital κομμάτι, στο οποίο έχω συγκεντρωθεί και προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου. Τρέχω τόσο για το κανάλι μου στο YouTube όσο και την ιστοσελίδα που στήνω με την ομάδα μου και δόξα τω Θεώ η στήριξη του κόσμου είναι συγκινητική.
Τα σχέδιά μου για το 2021 είναι να κερδίσω τον χώρο μου στην αγορά εργασίας και να εδραιωθώ ως brand μέσα από καλές και μακροχρόνιες συμφωνίες. Στα σχέδιά μου φυσικά είναι και το καλοκαίρι του ’21, να κάνω ένα πρότζεκτ όπου θα τρώει ο κόσμος από τα χέρια μου και θα με γνωρίσει από κοντά. Το μεγαλύτερο έπαθλο που πήρα από το παιχνίδι είναι η αποδοχή, η στήριξη και η αγάπη του κόσμου, και ο βασικότερος στόχος μου για τη νέα χρονιά είναι να βρω τρόπους, όταν τελειώσει όλο αυτό που περνάμε, να το επιστρέψω πίσω διπλά!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.