Θεματα

Καλοκαίρι χωρίς Μάγο δεν είναι καλοκαίρι

Η Νενέλα Γεωργελέ τρώει την Αθήνα με το κουτάλι

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
69391-139886.jpg

Κοσμικός και πανέμορφος, ο κήπος του Balthazar άνοιξε προχτές, 15 Μαΐου, δίνοντας σήμα σε όλα τα μήκη και πλάτη της Αθήνας πως ένα ακόμη καλοκαίρι ξεκινάει.

Με ανανεωμένο look στο έτσι κι αλλιώς πάντα υπέροχο ντεκόρ του με και καινούργια ονόματα στην ομάδα αναμένεται να συγκεντρώσει για μια ακόμη σεζόν το κοσμικό και κεφάτο πλήθος της πόλης σε βραδιές που κρατάνε μέχρι το πρωί και τα έχουν όλα.

n

Μεσογειακή κουζίνα από τους Σάββα Κωνσταντινίδη και Άρη Καλλιπολίτη, καταπληκτικά γλυκά από τον chef pattisier Διονύση Αλέρτα, τέλεια ποτά και κοκτέιλ από τον Αλέξανδρο Γκικόπουλο. Στα συν, οι ιδιοκτήτες Αντρέας και Γιώργος Πιτσιλής, η δεμένη ομάδα στην οποία φέτος μετά από χρόνια ξαναβρίσκεται και η Τζένη Χρονοπούλου (Pecora Nera) αλλά και η ατμόσφαιρα που δονείται από τις τέλειες (και) swing-άτες μουσικές.

n

Ο Διονύσης Αλέρτας φτιάχνει τα πιο όμορφα γλυκά...

Βάλε αυτά που σου πάνε και άσε στον μάγο Balthazar να φτιάξει το καλύτερο σκηνικό για το φετινό σου καλοκαίρι.

Τσόχα 27 & Βουρνάζου, Αμπελόκηποι, 2106441215.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.