- CITY GUIDE
- PODCAST
-
30°
Bon Bon Fait Maison, Kayak, Cats and Monsters: 3 παγωτατζίδικα που σου στέλνουν παγωτό στο σπίτι.
Βγάζεις από τον φούρνο το σοκολατένιο brownie που μόλις έψησες. Είναι καυτό, αχνιστό, μοσχοβολάει. Ξέρεις ότι πρέπει να περιμένεις υπομονετικά 3 με 4 ώρες πριν κρυώσει, αλλά δεν κρατιέσαι… Αρπάζεις ένα κουτάλι και απολαμβάνεις μια γεμάτη μπουκιά, πλούσιας σοκολάτας. Κάτι λείπει… Ξέρεις τι είναι; Μια μπάλα παγωτό! Όχι οποιοδήποτε παγωτό, αλλά εκείνου του υπέροχου, της κατηγορίας «τρώω κουταλιά κι αναστενάζω». Ευτυχώς για εμάς (και για τα brownies που δεν τους αξίζει ένα άδοξο τέλος χωρίς παγωτό), τα εξαιρετικά παγωτατζίδικα της Αθήνας δεν μας άφησαν μόνους στην καραντίνα. Αντίθετα, στέλνουν σπίτι μας από ολόφρεσκο παγωτό, μέχρι κολασμένες παγωμένες τούρτες. Αρπάξτε κουτάλια, βουτάμε…
Bon Bon Fait Maison
Το νέο κατάστημα του ταλαντούχου pastry chef Κρίτωνα Πουλή σου στέλνει σπίτι το θρυλικό παγωτό του μέσω e-food και Wolt. Θα βρεις από το ωραιότερο παγωτό φιστίκι του κόσμου, μέχρι παγωτό με bitter σοκολάτα Valrhona και κομμάτια χειροποίητου brownie! Μαζί, πάρε και κάποιο από τα υπέροχα γλυκά, θα σου χρειαστεί…
Kayak
Από mini cups παγωτού ή 3κιλες συσκευασίες (γιατί καραντίνα έχουμε και δεν μας βλέπει κανείς), μέχρι μια τούρτα παγωτό (παντοτινός έρωτας) ή ένα tower cake, όλα τα προϊόντα της γνωστής εταιρείας έρχονται σπίτι σου μέσα από το καινούργιο της e-shop. Tip: Σταθερή αξία το παγωτό με βανίλια Μαδαγασκάρης, από τις ωραιότερες γεύσεις που κυκλοφορούν στην αγορά.
Cats and Monsters
Το πρώτο αποκλειστικά vegan παγωτατζίδικο της Αθήνας εδώ και μερικές μέρες ξεκίνησε να στέλνει σπίτι τα τρομερά παγωτά του μέσω e-food και Wolt. Φτιάχνονται με γάλα σόγιας, βρώμης, ρυζιού ή αμυγδάλου κι είναι τόσο νόστιμα που καταλήγεις να τα λατρέψεις είτε είσαι vegan, είτε όχι. Χώρια που ούτε σε «βαραίνουν», ούτε σε γεμίζουν τύψεις (τι ψυχή έχει ένα vegan παγωτό μωρέ;;). Υ.Γ.: Στα οπωσδήποτε η γεύση snickers… (υγιεινή) κόλαση!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
«Αυτή η φρέσκια γεύση του ψαριού, η βαθιά κρουστή, ιωδιούχα και θαλασσινή, έχει γραφτεί ανεξίτηλα στο γευστικό dna των Ελλήνων»
Σε περιμένει με ένα μοναδικό σκηνικό στην καρδιά του λιμανιού
Ο αγαπημένος αθηναϊκός κήπος αλλάζει διαχείριση, αλλά όχι χρήση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.