- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Οι νοστιμιές που μαγειρεύεις στην καραντίνα, κι ένας νικητής!
Οι δικές σας φωτογραφίες τις μέρες της καραντίνας
Οι φωτογραφίες που ανεβάσατε στο instagram του @tastevoice για το cooking challenge σε συνεργασία με το botilia.gr - Ο διαγωνισμός συνεχίζεται
Όλοι μαγειρεύουμε στην καραντίνα. Άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο, δεν έχει σημασία. Έτσι σκεφτήκαμε να αρχίσουμε ένα νόστιμο διαγωνισμό παρέα με το botilia.gr, να μοιραζόμαστε συνταγές και να νοστιμεύουμε αυτές τις δύσκολες μέρες με τον δικό μας τρόπο… Για ακόμη μία φορά οι συνταγές σας μας κατέπληξαν ευχάριστα! Είδαμε δεκάδες ιδέες για να φτιάξουμε σπίτι βασιλικά πρωινά, ζαχαρένιες συνταγές για τις γιορτές που πλησιάζουν και πολλές, πραγματικά ωραίες, σαλάτες!
Οι νικητές του cooking challenge των δύο προηγούμενων εβδομάδων, που επιλέχθηκαν μετά από κλήρωση, έχουν ήδη παραλάβει το δώρο τους: το φανταστικό luxury pack από το botilia.gr γεμάτο με ωραία κρασιά, εκλεκτά αλλαντικά και τυριά και πολλές ακόμα νοστιμιές, συνολικής αξίας €95! Το cooking challenge θα συνεχιστεί για ακόμη μία εβδομάδα οπότε συνεχίστε να μαγειρεύετε και να μας προσθέτετε με ετικέτα (@tastevoice) στις συνταγές που ανεβάζετε στο Instagram. Ο νικητής της εβδομάδας που θα κερδίσει το luxury pack από το botilia.gr θα επιλεχθεί μέσω κλήρωσης και θα ανακοινωθεί την επόμενη Δευτέρα στον λογαριασμό μας στο Instagram (@tastevoice), ενώ οι 20 ωραιότερες συνταγές θα δημοσιευτούν στο site της ATHENS VOICE. Καλή επιτυχία σε όλους!
Ακολουθούν οι 20 συνταγές που ξεχωρίσαμε αυτήν την εβδομάδα:
Ρυζόγαλο από τη roulita_ho:
Μαρμελάδα ρόδι από το pandoraskitchen.gr:
Σουφλέ με ψωμί του τοστ από το cookbloggr:
Ριζότο με πέστο παντζαριού με μπλε τυρί και καρύδια από το ___eatme___:
Φακοσαλάτα με φέτα, ντοματίνια, σχοινόπρασο, αμάρανθο και φύτρες λάπαθου από το food24_skg:
Cinammon rolls από τη momma_bear_and_the_little_bear:
Πιτσάκια σε σχήμα ντόνατ από το tastelands_:
Μπάρες πραλίνας από το eat_treat_love:
Gingerbread κέικ με γλάσο από τυρί κρέμα και πορτοκάλι από το thelivingmanna:
Σιροπιαστές φωλιές με σοκολάτα από τον themisefthimoudis:
Σαλάτα με λάχανο, σέλερι και μήλο από το my_mommys_yummys:
Noodles ρυζιού με γλυκόξινο χοιρινό από τη imikrikoiliodouli:
Μπάρες μελομακάρονου από τη miss.cake.daughter:
Καρβελάκι γεμιστό με τυρί κι άλειμμα πιπεριάς Φλωρίνης από το xenias_foodstories:
Κεφτεδάκια κόκκινης φακής από το craftycinn:
Φωλιές σφολιάτας με μανιτάρια και φέτα από το the.akjournal:
Σοκολατάκια με μανταρίνια από το spoon_n_love:
Κορμός σοκολάτας με κάστανα από το dimitroulicious:
Ανοιχτή τορτίγια με λουκάνικα κι αυγά από το faganoula.gr:
Arancini με πέστο βασιλικού, κουρκουμά και μανιτάρια από το medharmonydiaries:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι τάσεις, τα trends και το κόστος της αγαπημένης μας συνήθειας
Είναι γλυκιά, είναι διαχρονική, είναι νησιώτισσα, είναι η μαστίχα Χίου. Ας μαγειρέψουμε με πρωταγωνίστρια αυτή και ας την αφήσουμε να μας ταξιδέψει στο Βόρειο Αιγαίο.
Μέσω του βασιλιά Καρόλου του 12ου της Σουηδίας που έζησε εκεί εξόριστος!
Η ευεργετική δράση του μοναδικού αυτού υλικού τεκμηριώνεται επιστημονικά
«Από το θρυλικό υποβρύχιο μέχρι την πασίγνωστη ελληνική τσίχλα του 1970, η μαστίχα Χίου μαζί με το ελαιόλαδο είναι το νούμερο ένα προϊόν της ελληνικής γη »
Το πολύτιμο δάκρυ του μαστιχόνδενδρου από την αρχαιότητα έως σήμερα χρησιμοποιείται ως τρόφιμο και ως θεραπευτικό υλικό
Το τέλος των διακοπών είναι σαν το hangover. Θέλει αντίδοτο για να έρθεις στα ίσα σου. Συντονίσου αθηναϊκά!
Κάποιες από τις πιο νόστιμες μπουγάτσες που δοκίμασες ποτέ θα τις βρεις εδώ
Εδώ θα βρεις μοναδικές επιλογές που θα αναβαθμίσουν την καθημερινή σου απόλαυση
Ένα brand που δημιουργήθηκε από την ανάγκη της αγοράς για υψηλού επιπέδου organic καφέδων
Ξυπνά γλυκά τις αισθήσεις με τις απίστευτες δημιουργίες του
Έλα για τον καφέ, μείνε για την ενέργεια, γίνε μέρος αυτής της μοναδικής κοινότητας!
Δεν είναι απλώς ένα ακόμη διαδικτυακό μαγαζί από όπου μπορείς να προμηθευτείς εκλεκτό καφέ για το σπίτι. Έχει ολόκληρη φιλοσοφία από πίσω
Τι καλύτερο από το να έχετε τον αγαπημένο σας καφέ πάντα στη διάθεσή σας, χωρίς να χρειάζεται να φύγετε από το σπίτι;
20-22 Σεπτεμβρίου και 27-29 Σεπτεμβρίου τρώμε burgers στο Αμαξοστάσιο στο Γκάζι
Εστιατόρια, μοντέρνες ταβέρνες και wine bars για τη σεζόν που ξεκινάει ορεξάτη
Που δεν είναι πλατεία, αλλά ένα στέκι-κολιέ με πέντε μόνο στέκια που δεν αδειάζουν καμιά ώρα της ημέρας
Μάλλον τη θέση της γιαγιάς στην κουζίνα πήρε φέτος ο νεαρός εγγονός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.