Οι νοστιμιές που μαγειρεύεις στην καραντίνα, κι ένας νικητής!
Οι δικές σας φωτογραφίες τις μέρες της καραντίνας
Οι φωτογραφίες που ανεβάσατε στο instagram του @tastevoice για το cooking challenge σε συνεργασία με το botilia.gr - Ο διαγωνισμός συνεχίζεται
Όλοι μαγειρεύουμε στην καραντίνα. Άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο, δεν έχει σημασία. Έτσι σκεφτήκαμε να αρχίσουμε ένα νόστιμο διαγωνισμό παρέα με το botilia.gr, να μοιραζόμαστε συνταγές και να νοστιμεύουμε αυτές τις δύσκολες μέρες με τον δικό μας τρόπο… Για ακόμη μία φορά οι συνταγές σας μας κατέπληξαν ευχάριστα! Είδαμε δεκάδες ιδέες για να φτιάξουμε σπίτι βασιλικά πρωινά, ζαχαρένιες συνταγές για τις γιορτές που πλησιάζουν και πολλές, πραγματικά ωραίες, σαλάτες!
Οι νικητές του cooking challenge των δύο προηγούμενων εβδομάδων, που επιλέχθηκαν μετά από κλήρωση, έχουν ήδη παραλάβει το δώρο τους: το φανταστικό luxury pack από το botilia.gr γεμάτο με ωραία κρασιά, εκλεκτά αλλαντικά και τυριά και πολλές ακόμα νοστιμιές, συνολικής αξίας €95! Το cooking challenge θα συνεχιστεί για ακόμη μία εβδομάδα οπότε συνεχίστε να μαγειρεύετε και να μας προσθέτετε με ετικέτα (@tastevoice) στις συνταγές που ανεβάζετε στο Instagram. Ο νικητής της εβδομάδας που θα κερδίσει το luxury pack από το botilia.gr θα επιλεχθεί μέσω κλήρωσης και θα ανακοινωθεί την επόμενη Δευτέρα στον λογαριασμό μας στο Instagram (@tastevoice), ενώ οι 20 ωραιότερες συνταγές θα δημοσιευτούν στο site της ATHENS VOICE. Καλή επιτυχία σε όλους!
Ακολουθούν οι 20 συνταγές που ξεχωρίσαμε αυτήν την εβδομάδα:
Ρυζόγαλο από τη roulita_ho:
Μαρμελάδα ρόδι από το pandoraskitchen.gr:
Σουφλέ με ψωμί του τοστ από το cookbloggr:
Ριζότο με πέστο παντζαριού με μπλε τυρί και καρύδια από το ___eatme___:
Φακοσαλάτα με φέτα, ντοματίνια, σχοινόπρασο, αμάρανθο και φύτρες λάπαθου από το food24_skg:
Cinammon rolls από τη momma_bear_and_the_little_bear:
Πιτσάκια σε σχήμα ντόνατ από το tastelands_:
Μπάρες πραλίνας από το eat_treat_love:
Gingerbread κέικ με γλάσο από τυρί κρέμα και πορτοκάλι από το thelivingmanna:
Σιροπιαστές φωλιές με σοκολάτα από τον themisefthimoudis:
Σαλάτα με λάχανο, σέλερι και μήλο από το my_mommys_yummys:
Noodles ρυζιού με γλυκόξινο χοιρινό από τη imikrikoiliodouli:
Μπάρες μελομακάρονου από τη miss.cake.daughter:
Καρβελάκι γεμιστό με τυρί κι άλειμμα πιπεριάς Φλωρίνης από το xenias_foodstories:
Κεφτεδάκια κόκκινης φακής από το craftycinn:
Φωλιές σφολιάτας με μανιτάρια και φέτα από το the.akjournal:
Σοκολατάκια με μανταρίνια από το spoon_n_love:
Κορμός σοκολάτας με κάστανα από το dimitroulicious:
Ανοιχτή τορτίγια με λουκάνικα κι αυγά από το faganoula.gr:
Arancini με πέστο βασιλικού, κουρκουμά και μανιτάρια από το medharmonydiaries:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.