Θεματα

4 επικά γλυκατζίδικα στην πόρτα σου

Γλυκάκι κανείς;

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
ΤΕΥΧΟΣ 763
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γλυκά από το I Cake You
I Cake You

Ι Cake You, Zoubourlou, Sweet Alchemy και Fresh στέλνουν τα γλυκά τους στο σπίτι

I Cake You

Μπορεί η πρώτη καραντίνα να μας χώρισε από τις λιχουδιές του πρώτου μπισκοτάδικου της Αθήνας, στον δεύτερο γύρο όμως, κι έπειτα από λαϊκή απαίτηση, το I Cake You δεν μας αφήνει μόνους! Καθημερινά απολαμβάνεις μέσω Wolt τα καλύτερα μπισκότα του κόσμου (εντελώς αντικειμενική άποψη!), μαζί με κολασμένα brownies, blondies, περίεργα cheesecake ή ό,τι άλλο διαολεμένα νόστιμο σκεφτεί να ξεφουρνίσει η πιο ζαχαρένια γωνιά των Εξαρχείων.


Zoubourlou

Ένα τρυφερό σουδάκι κολυμπάει στη σοκολάτα του προφιτερόλ. Η σοκολατόπιτα αποκαλύπτει τον τρυφερό, ρευστό της κόσμο στην πρώτη μπουκιά που κόβεις. Και τι να πει κανείς για τον σοκολατένιο πύργο που αποκαλύπτει μια πλούσια γέμιση bueno ενώ γκρεμίζεται; Αυτές κι άλλες κολασμένες ιστορίες έρχονται σπίτι σου μέσω Wolt και e-food και σε κάνουν να ξεχνάς τον καημό της κλεισούρας.


Sweet Alchemy

Το γεγονός ότι το εργαστήρι του Στέλιου Παρλιάρου έκανε την είσοδό του στη Wolt είναι σίγουρα από τα πιο γλυκά νέα που ακούσαμε στην καραντίνα. Όχι μόνο μπορείς να απολαμβάνεις σπίτι τα φημισμένα γλυκά του εθνικού μας ζαχαροπλάστη, αλλά και να προμηθεύεσαι τα υλικά ζαχαροπλαστικής που ο ίδιος χρησιμοποιεί για να φτιάξεις τις δικές σου ζαχαρένιες δημιουργίες.


Fresh

Μελένια μελομακάρονα, ιταλικά Panettone και σοκολατένιες φιγούρες από βέλγικη σοκολάτα… Τα Χριστούγεννα έχουν ήδη φτάσει στα Fresh, ενώ με ένα κλικ στο νέο online shop (order-freshpatisserie.gr) του φημισμένου ζαχαροπλαστείου έρχονται και σπίτι σου. Απαραιτήτως μαζί με ένα κουτί από τα ασυναγώνιστα bitter τρουφάκια του Fresh.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.