- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Στην καραντίνα μαγειρεύεις υπέροχα – οι δικές σας φωτογραφίες
Και ο νικητής που αυτή την εβδομάδα κερδίζει ένα νόστιμο καλάθι από το botilia.gr
Οι φωτογραφίες που ανεβάσατε στο instagram του @tastevoice για το cooking challenge σε συνεργασία με το botilia.gr - Ο διαγωνισμός συνεχίζεται
Όταν την προηγούμενη εβδομάδα ξεκινήσαμε ένα cooking challenge στον γευστικό λογαριασμό της ATHENS VOICE στο Instagram παρέα με το botilia.gr σε μια προσπάθεια να νοστιμέψουμε αυτή την καραντίνα, δεν φανταζόμασταν ότι θα δούμε τόσες πολλές ακαταμάχητες συνταγές! Χρησιμοποιήσατε τα όσπρια με κάθε δυνατό τρόπο, φτιάξατε σούπες που ζηλέψαμε όσο τίποτα και δημιουργήσατε γλυκά που μας έκαναν να τρέξουμε στο κοντινότερο ζαχαροπλαστείο!
Ο νικητής του cooking challenge για την προηγούμενη εβδομάδα, που επιλέχθηκε μετά από κλήρωση, έχει ήδη παραλάβει το δώρο του: το φανταστικό luxury pack από το botilia.gr γεμάτο με ωραία κρασιά, εκλεκτά αλλαντικά και τυριά και πολλές ακόμα νοστιμιές, συνολικής αξίας €95! Το cooking challenge, όμως, θα συνεχιστεί όσο διαρκεί το lockdown, οπότε συνεχίστε να μαγειρεύετε και να μας προσθέτετε με ετικέτα (@tastevoice) στις συνταγές που ανεβάζετε στο Instagram. Ο νικητής της εβδομάδας που θα κερδίζει το luxury pack από το botilia.gr θα επιλέγεται μέσω κλήρωσης και θα ανακοινώνεται κάθε Δευτέρα στο λογαριασμό μας στο Instagram (@tastevoice), ενώ οι 20 ωραιότερες συνταγές θα δημοσιεύονται στο site της ATHENS VOICE.
Ακολουθούν οι 20 συνταγές που ξεχωρίσαμε αυτήν την εβδομάδα:
Κοτόπουλο με μουστάρδα, μέλι και πορτοκάλι από τη marilou_nicol:
Σοκολατένιο γλυκό με αλατισμένη καραμέλα και φουντούκια από το ___eatme___:
Ρεβίθια με μελιτζάνες, ντοματίνια, λουκάνικο και τυρί από το thefoodattempts:
Χριστουγεννιάτικο ρολό με πουρέ κολοκύθας από το marysgramm:
Πατατόσουπα με σαλάμι αέρος από τον the_coook:
Τραχανότο λαχανικών με χωριάτικο λουκάνικο και flakes κρεμμυδιού από το xenias_foodstories:
Leopard Brioche Bread από το jenny.bake.me.a.cake:
Γλυκιά πίτα με κολοκύθα από το missmimifoodie:
Σαλάτα με ρεβίθια από το foooodiesgr:
Αυγόφετες από το cookbloggr:
Χορτόπιτα από το justlife.gr:
Γαρίδες σαγανάκι με άλειμμα πιπεριάς και κρέμα φέτας από το food24_skg:
Fudge με παντζάρι από το greciantaste:
Γιουβαρλάκια από το dimitroulicious:
Vegan Bowl από το adaywithoutgluten:
Τα ζυμαρικά της Χρυσάνθης από την emilia_ioa:
Ψωμί με παντζάρι από το baketheclick:
Σούπα κολοκύθας από το apla_spitika:
Μηλόπιτα από την konstantinamamale:
Κέικ με κολοκύθα και μπανάνα από το littlehands_blw:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.